Remaja Lelaki 16 Tahun Macam Barbie DollPrevious Article
Gambar Hot Finalis Miss Hong Kong TersebarNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Tradisi Ngeri Seterika Payudara Di Afika

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
TRADISI: cameeron merupakan wilayah yang terletak di Africa. Namun begitu, anda akan terkejut apabila melihat budaya mereka yang sangat pelik dan aneh. Mereka mengamal kan amalan tradisi iaitu “breast ironing”.
 
Apa kah itu “breast ironing”? Breast ironing adalah tradisi dimana keluarga mereka cuba untuk menghancurkan payudara anak perempuan mereka. Hal ini demikian kerana ingin mencegah anak perempuan mereka daripada terlibat dalam hubungan seksual.Ini kerana, payudara adalah bahagian yang meningkatkan dan menarik nafsu lelaki untuk melakukan seks.

Sebaik sahaja anak perempuan mereka mencapai akil baligh dalam linkungan 9 tahun. Payudara mereka akan diseterika dengan mengunakan batu arang .Sebelum itu, batu tersebut akan dibakar di atas unggun api sehingga panas.

Bayang kan lah betapa sakit dan terseksanya diseterika dengan batu yang panas.mereka terpaksa meraung dan menangis kesakitan tapi tiada sesiapun dapat membantu. Ini kerana, mereka berpegang teguh pada tradisi.

Dipercayai, payudara kanak-kanak perempuan terbabit diseterika sebanyak dua kali sehari . Proses ini berlanjutan sehinggalah payudaya kanak-kanak tersebut menjadi tidak normal dan sangat2 teruk.

FAKTOR “BREAST IRONING”- supaya lelaki tidak terdorong untuk melakukan seks dan memandang anak perempuan mereka.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check