Penjaga Cc Dah 4 Kali Rogól Remaja Bawah UmurPrevious Article
Kerjaya Salih Yaacob Musnah,Afdlin Tulis Surat Pada PeminatNext Article
Breaking News

Latest Hot

Salih Yaacob Kata Pentunjuk Tuhan Sebab Bersara

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Ekoran daripada kejadian pelakon dan pelawak, Salih Yaakob membuat video lakonannya di Youtube, Salih yang juga penyampai radio Sinar FM dikatakan bakal meninggalkan bidang seni.


“Jiwa saya tidak lagi tertarik dengan kehidupan sebagai artis dan saya memang berhasrat untuk tidak lagi terbabit dalam bidang seni termasuk sebagai penyampai radio.

“Hasrat ini sudah saya pendam sejak 2011 lagi, tetapi terpaksa melengahkan hasrat itu kerana beberapa masalah,” kata Salih Yaakob, 52, yang dipetik dari Harian Metro, hari ini.

Tambah Salih, keinginan itu semakin kuat apabila dia dikecam oleh segelintir pihak apabila mengeluarkan video seperti itu.

Bagaimanapun, Salih yang bergelar anak seni sepanjang 33 tahun berkata, klip video itu bukan satu-satunya faktor yang menyebabkan dia ingin bersara tetapi dia juga kini mahu memberi lebih tumpuan pada perniagaan dan keluarga.

Kata Salih, atas faktor umur juga, dia mahu memperbanyakkan amal ibadat selain menyempurnakan tanggungjawab terhadap empat isteri dan 11 anaknya.

“Memang sedih membuat keputusan sebegini tetapi apakan daya, itu keinginan yang saya mahukan,” katanya.

Sementara itu, beberapa hari lalu, Salih telah merakamkan cereka pendek di laman YouTube berjudul Bangkang dari Longkang.

Cereka pendek berdurasi kira-kira tiga minit yang memaparkan situasi di sebuah ceramah parti politik itu turut disertai seorang lagi rakan pelawaknya, Nabil Ahmad.

Kesannya, Salih mendapat kritikan meluas daripada pihak penyokong parti pembangkang, bahkan stesen radio Sinar FM turut diugut untuk diboikot.

“Kecaman yang saya terima berikutan pembabitan dalam klip video itu mungkin petunjuk Tuhan untuk saya menamatkan kehidupan sebagai anak seni,” katanya
.- Mynewhubs

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check