Gambar-Gambar Lawak Bangang Pemain Bola SepakPrevious Article
Pereka RSS,Aktivis Digital Bunuh DiriNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Ngeri Lidi Sosej Cucuk Mata Budak

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Wang Zijun dikatakan sedang makan sosej di dalam kereta sebelum bapanya tiba-tiba memberhentikan kereta serta-merta..
Akibat daripada insiden itu, sebatang pemegang sosej buluh telah tercucuk pada kedalaman 1.5cm di bahagian kelopak mata anaknya yang pada ketika itu sedang makan sosej di tempat duduk belakang kereta yang dipandu itu..
Batang buluh sepanjang 1.5cm tertusuk berhampiran kelopak matanya hampir menyebabkan dia buta..Doktor mengatakan dia bernasib baik kerana tidak kehilangan penglihatan disebabkan batang buluh itu tidak mengenai tepat pada matanya..
Dia kemudiannya dikejarkan ke hospital dengan doktor berhati-hati cuba membuang batang pemegang buluh sosej yang telah menembusi kulit kelopak mata kirinya itu..
Bapa kanak-kanak tersebut, Mr Dong berkata, ‘selepas brek mengejut, anak saya menjerit dengan kuat menyebabkan saya terkejut..Saya terlihat batang sosej hampir menusuk biji matanya’ katanya..
Menurut seorang ketua pakar bedah, Qiu Xiaorong, jika bapanya memandu lebih laju sedikit, perkara yang lebih buruk mungkin akan terjadi..Dia juga bernasib baik kerana pemegang sosej yang tertusuk pada kedalaman 1.5cm itu tidak mengenai tepat pada mata anaknya yang boleh menyebabkan buta..
Selepas kejadian tersebut, ibu bapa Wang Zijun diberi amaran keras untuk memastikan anaknya, Wang Zijun sentiasa mamakai tali pinggang keselamatan untuk mana-mana perjalanan masa hadapan..

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check