Semua Trofi Kemenangan Akan Iringi Karena Kapoor Ke KuburPrevious Article
18sx Aksi Perempuan Yang Buat Lelaki Muntah DarahNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Kenapa Gambar Perkahwinan Maria Elena Dikata Menjelekkan (12 gambar)

Article   2 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Cukup lah tu. Bagi aku, itu hak mereka nak pamerkan reaksi atau apa2 ekpsresi muka sekalipun. Gambar tu untuk simpanan mereka juga. So, kita kalau tak suka sekalipun tak perlulah sampai nak kondem ke nak kutuk bagai kat page & gambar orang. Respect others too ok.
Bagi aku, Maria ni jenis memang macam tu. Aku rasa semua orang tahu semua bloggers tahu perangai dia yang gila2 sempoi ni. So tak payah nak pelik sangat lah kalau time wedding dia pun dia nak jadi pelik kan. So, tak perlulah nak argue sangat. Biarkan mereka. dengan cara mereka. Ya, mungkin ada certain orang yang rasa ‘ei menyampahnya aku’ tapi seeloknya dipendamkan. Jangan lah post kat komen. Kecik hati tuan punya badan bila membacanya nanti tau. Tak semestinya nak gambar cantik je time wedding kan. Sekali seumur hidup.
Ok done. The most adorable things on her wedding are about her nikah baju, wedding dress & her simple yet elegant wedding ceremony (pelamin). 
her nikah’s baju
her pelamin

Comments

Tak Lupa Komen

Article   2 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check