Gaun Mahal Ribuan Mutiara Di Perkahwinan Leuniey ApexPrevious Article
Cendawan Tangan Zombie Muncul Dari TanahNext Article
Breaking News

Latest Hot

3 Spesies Haiwan Termahal Di Dunia.

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

1.
Singa Putih.., binatang ini juga merupakan binatang yang sangat mahal dan bintang ini juga sangat pelik. Harga Singa Putih ini adalah  $138.000. Singa putih ini sangat jarang di temui dan hampir pupus dan hanya hidup di hutan-hutan africa. Alasan binatang ini mahal dan sangat pelik dikeranakan adanya cacat pada Gen. ciri-ciri khas dalam warna putih yang membuat haiwan ini semakin sukar untuk ditemui..

 

2. Tikus Tg2576
 
Sangat mengejutkan,.. ini adalah tikus yang kecil, yang namanya sangat aneh yaitu Tg2576. Dalam keluarga tikus, para pengkaji yakin, tikus ini dapat memegang kunci untuk menyembuhkan Alzheimer, yang telah menjadi elemen penting untuk investigasi penyakit. Alzheimer atau kepikunan merupakan salah satu bentuk demensia yang paling sering ditemui di klinik. Demensia adalah gejala kerosakan otak yang mengganggu kemampuan seseorang untuk berfikir, daya ingat, dan fungsi berbahasa. pekara tersebut membuat pasien demensia sukar untuk melakukan aktiviti sehari-hari.Pada jaringan otak tersebut ditemui lapisan atau plaque dan serabut saraf yang tidak normal. kerana itu tikus ini bernilai  (270.455 euro). Binatang ini diperolehi dengan teknik rekayasa genetika agar selalu mengembangkan Alzheimer. Kedua gen mereka sebagai keturunan artifisial dimodifikasi untuk menghasilkan protein manusia, acetylcholinesterase, bertanggung jawab atas kematian neuron di otak.
368.541 dolar = 270.455 Euro3.Ular Lavender Albino Python Female

 Lavender Albino Python Female Nama ular yang satu ini dan berharganya  $20.000. diketogerikan oleh jenis mata ular yang merah dan warna kulit antara dua warna lavender dan kuning, ular ini sangat pelik maka sebab itulah harganya pun sangat mahal.


Sumber: DairiShare

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check