Cara Memikat Hati SuamiPrevious Article
Gambar Pekerja Bas Di China Mengira Duit TambangNext Article
Breaking News
  • Papa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi HantuPapa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi Hantu PETALING JAYA: Parti Keadilan Rakyat (PKR) menyifatkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang "mesra" dan "peramah" dengan semua orang. Pengarah [...]
  • Pengganas Wanita Kiram Tawan Penduduk LAHAD DATU - Seorang penduduk Kampung Tanjung Batu dekat sini melalui saat genting dan menakutkan selama 28 jam apabila dijadikan tebusan selepas rumahnya ditawan 22 pengganas Sulu termasuk dua wanita [...]
  • Tolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas KiramTolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas Kiram PASIR GUDANG – Persatuan Suluk Bersatu Sabah (PSBS) menggesa kerajaan dan media tempatan menukar panggilan pengganas Sulu kepada pengganas Kiram.Pemangku Presidennya, Faizal Sisar berkata, [...]

Latest Hot

3 Jenis Makanan Yang Menganggu Hubungan Intim

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
3 Jenis Makanan Yang Menganggu Hubungan Intim

 3 Jenis Makanan Yang Menganggu Hubungan Intim :

Makanan memainkan peranan yang penting dalam aspek kehidupan. Makanan akan menghasilkan bahan kimia tertentu di dalam badan dan bahan kimia yang tidak elok jika berlebihan pasti boleh merosakkan mood anda untuk mengadakan hubungan seks. Berikut adalah tiga jenis makanan yang boleh merosakkan mood anda atau pasangan anda untuk melakukan hubungan seks.

xlupadotcom5

Makanan pertama : Alkohol. Alkohol akan membuatkan anda khayal dan tidak dapat berfikir secara waras. Bagi umat islam sudah tentu penggunaan alcohol adalah tidak boleh sama ada di dalam makanan atau minuman. Bagi bukan islam, dinasihatkan anda untuk mengurangkan pengambilan alkohol kerana ia memberi kesan kepada pemikiran dan ingatan. Penggunaan alkohol secara berpanjangan juga boleh menjadikan anda seorang pemarah dan tertekan dan dua perasaan ini pastik merosakkan hubungan suami isteri.

 Makanan kedua : Daging berlemak. Memang daging penting untuk sumber tenaga. Namun, jika anda ambil ia secara berlebihan, ia akan memberi masalah pada anda. Memakan daging terlalu banyak akan menyebabkan anda malas untuk bergerak, fikiran tidak tenang dan anda akan jadi lebih agresif. Kurangkan pengambilan daging kerana ia akan menyebabkan anda kurang ‘mood’ untuk mengadakan hubungan seks.

Makanan ketiga : Makanan segera. Makanan segera banyak mengandungi bahan kimia yang tidak elok bagi sistem reproduktif. Pengambilan yang terlalu kerap akan melemahkan sperma dan anda boleh jadi mandul. Bagi wanita, ia jelas menganggu kesuburan peranakan dan juga boleh menjejaskan kesihatan kandungan bayi.

Ketiga – tiga jenis makanan di atas jika di ambil tanpa kawalan boleh merosakkan suasana anda untuk adakan hubungan seks. Untuk prestasi seks yang lebih hebat, elakkan dari memakan terlalu kerap jenis makanan di atas.

Untuk melakukan transformasi dalam seks, anda haruslah peka dengan perkembangan sekitar. Sentiasa belajar untuk berubah demi kebaikan anda dan orang yang anda sayangi adalah punca utama bagi mengekalkan keutuhan rumahtangga. Rata-rata masyarakat di Malaysia amat pemalu dalam soal ini. Oleh itu, anda haruslah berani untuk berubah demi kebaikan dan bukan untuk tujuan yang boleh merosakkan rumahtangga. Anda boleh membuat rujukan melalui internet untuk mendapatkan tips-tips tentang hubungan seks melayu.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check