Sepupu Nakal Nak Burukkan Nama Saya-Taib MahmudPrevious Article
Kisah Benar Pelajar Dapat Bantuan Allah Waktu PeperiksaanNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Pengalaman Seram Pelik Di Seri Kembangan

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Pengalaman Seram Pelik Di Seri Kembangan

Saya nak share sikit cerita yg saya alami ketika saya tinggal di Seri Kembangan (famili saya di negeri lain).. Berdekatan dgn pasar borong selangor + Giant + Equine Park tu..

Ketika itu saya sewa sebuah flat kerana saya ada kerja kontrak di cyberjaya.. Setelah tinggal di situ saya rapat dgn orang2 di Surau flat itu dan saya kenali seorang warga Indon, saya namakan Ramadhani … Dia pandai mengurut orang (saya tak pernah cuba) dan juga kdg2 dipanggil untuk halau hantu dlm orang yg kena sampuk.. Ramadhani ni tinggal di surau (ada bilik la), panjang juga cerita dia ni..

Satu ketika ketika dia perlu tempat tinggal.. oleh kerana saya tinggal satu flat sorang saja.. saya ajak dia tinggal dgn saya.. alah rumah saya bukan ada apa pun.. kami memang tidur kat ruang tamu.. situ la tidor (tilam jer) dan situ la tempat borak etc.. bilik ada bukan pakai pun.. sebab situ ada kipas kekeke…

berlaku 2 insiden pelik…

Insiden #1

Petang itu hujan renyai2.. Kawan saya dari kg baru datang.. saya jemput dan bawa ke rumah.. sampai lepas maghrib di rumah.. lepas tu saya & kawan saya jumpa Ramadhani dan kami keluar.. apabila pulang agak terkejut.. saya dapati di atas lantai ada kesan air .. dan bila saya trace dapati aliran air tersebut mengalir keluar dari bantal.. bantal saya yg di tepi dinding di ruang tamu tu basah kuyup.. kehairanan.. sebab air hujan tak pernah pun masuk walau hujan lebat.. dan tiada kesan air dari atas bumbung (kut2 bocor masuk air dari flat atas)…dan tiada kesan di tempat lain..

Rasa pelik sangat.. malam tu saya buang je bantal tu…


Insiden #2

Ini teramat pelik dan sampai skrg tak tahu mende sebenarnya… begini.. satu pagi saya bangun.. saya tanya ramadhani.. kenapa tak kejut subuh.. saya dapati dia tengah berzikir.. kemudian setelah siap mandi semua saya ajak minum dalam rumah la.. dia cerita.. dia tanya saya sedar atau mimpi apa2 tak malam semalam.. saya kata takder, tidur nyenyak jer.. Untuk pengetahuan semua, kami tidur di ruang tamu (gambar atas) dan baring atas tilam masing2 dan duk sebelah menyebelah …

Ramadhani bercerita.. katanya pada suatu ketika saya bangun dan saya terbalikkan dia iaitu saya buat dia meniarap dan saya pijak belakang badan dia dan berdiri.. dia kata ketika tu dia fikir..”ah sudah apa benda pulak ni”… dan selepas itu saya kembali ke tilam saya dan saya duduk sambil kaki belunjur… si Ramadhani ni datang dan dia tekan kiri kanan kepala saya dan baca doa2 / ayat2 yg selalu dia guna utk halau setan.. tetiba katanya di muka saya tu muncul wajah harimau yg mengaum.. dan saya terus memegang kedua pergelangan tangan beliau dan beliau rasa terus tidak bertenaga.. katanya ketika itu dia pasrah apa nak jadi jadi lah .., dia perasan jam tangan di tepi tilam menunjukkan jam 3 pagi.. dan nasib baik tidak apa yg terjadi.. dia terus lembik dan tertidur sampai ke subuh…

Itu je lah ceritanya.. saya pun hairan dgn kisah ke2 tu … teramat pelik.. lepas tu takde lah apa2 pula terjadi…

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check