Nenek Hot Berbikini Untuk Menunjukkan Buah Dada ImplannyaPrevious Article
Gambar Patung-Patung Barbie Jadi MenyeramkanNext Article
Breaking News
  • Soalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan PolitikSoalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan Politik Kementerian Pelajaran Malaysia tidak bertanggungjawab berhubung soalan peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini yang mempunyai soalan mengenai perhimpunan BERSIH 3.0.  Menurut seorang jurucakap [...]
  • Boobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar PayudaraBoobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar Payudara Sejak  penggunaan internet yang meluas , pelbagai website sosial muncul dari myspace, Friendster, kemudian ada Facebook, Twitter, dan Instagram. Terkini dan sedang hot Boobstagram [...]
  • Dipanah Petir Ketika Pegang TelefonDipanah Petir Ketika Pegang Telefon “Ketika itu terdetik di hati saya mungkin anak bongsu saya sudah meninggal. Lalu dalam keadaan gelap saya dapat capai telefon bimbit isteri sebagai sumber cahaya dan [...]

Latest Hot

Pengalaman Gangguan Misteri Menyeramkan Sejak Tahun 2000 (part7)

Article   4 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Malam kelmarin (yg miss sesak nafas & badan membahang sampai pagi) miss memang dah xtahan. Badan xselesa & otak rasa serabut je. baring xkena, duduk xkena. Bila selimut rasa panas, xselimut rasa sejuk pulak. kejap bukak ekon, kejap tutup. Badan ni panas dari pinggang ke atas tapi sejuk belah kaki. Memang xlogik. Anak & suami pulak tidur awal. Tinggal miss terkontang-kanting sorang2. miss tekad nak cari perawat lain, tapi kena cari yg menepati citarasa suami iaitu pakai ruqyah. Miss teringat perawat2 kat forum ni & salah seorangnya memang pakai kaedah ruqyah. Tapi masalahnya miss xde nombor telefon perawat tu. Miss bukak blog dia & alhamdulillah miss dapat nombor telefon dia. Time tu jugak miss sms perawat tu walau pun dah tgh malam. Dalam pukul 2 dia respons & katanya dia free khamis malam. Miss kata, nanti miss discus dgn suami utk komfomkan.

Malam semalam, sambil makan miss tunjuk blog perawat tu kat suami. Bagi suami tgk kaedah rawatan & bahan2 yg digunakan. Suami diam xcakap apa2. lepas tu miss tunjuk sms antara miss dgn perawat tu. Suami tanya dah komfomkan ke khamis malam? Miss kata belum , sebab nak mintak izin suami dulu. Suami kata sms lah kata komfom. Alhamdulillah!

Sambil2 suami urut miss sebelum nak tidur, kitaorang sembang2. miss tanya kat suami, kenapa berat hati nak cuba perawat lain sedangkan dah lama berubat dgn ustaz yg sama, tapi miss mcm ni jugak. Suami jawab mcm ni: sepanjang bertahun2 miss berubat dgn ustaz tu mcm2 yg jadi. Abah kawin lain, mak abah bercerai & kami sekeluarga sakit teruk. Lepas kitaorg kawin, duduk rumah sewa. lepas dpt kerja miss kena pergi induksi selama 3 bulan duduk kat tempat jin bertandang, & bila dah ada bisnes sendiri lain pulak ceritanya. Lagi pun miss dah lama sihat, Cuma dua tiga bulan ni miss sakit semula. Bukanlah ustaz tu xserasi langsung dgn miss. Cuma mungkin miss ni sakit sebab sihir. Sihir yg dihantar berulang2, so bila dah elok pun boleh jadi semula. Yg saka tu pun, memang xboleh nak lari.

Miss diam je bila suami cakap mcm tu. Sbb mcm ada benarnya jugak.

Pasal perawat buta kat batu pahat tu, ramai yg pm miss tanya kat mana. Mak mertua miss pun xtau sbb xpernah pergi. Cuma ada member yg cadangkan. Maaf ye.

jap lagi miss nak cerita pasal mimpi2 miss yg pelik2.

Next ..hours

Kali ni miss nak cerita pasal mimpi2 pelik & mengarut yg selalu miss alami. Miss ni jenis tiap kali tidur mesti mimpi. Pendek kata, pejam mata terus mimpi. Dan selalunya miss akan ingat mimpi miss, tapi kdg2 ada jugak yg miss xingat. Cuma jarang sgt miss xingat mimpi. Kat sini miss senaraikan mimpi2 yg miss kerap dpt.

1. kutip duit syiling

yg ni memang mimpi feveret miss. Dari kecik sampai sekarang. Kat atas tanah berterabur duit syiling & miss dgn hepi akan kutip duit syiling 50sen sahaja. Lokasi berbeza2, kadang2 kat atas bukit yg gondol. Xde rumput langsung, Cuma tanah letrik. Bukit tu ada track utk naik ke atas. Miss kutip duit dari bawah, ikut track sampai ke puncak. Kdg2 duit tu berterabur kat atas tanah lapang.

2. buaya

ini mimpi yg miss paling takut. Kalau miss nampak sungai, dah kecut perut sbb komfom jap g buaya akan muncul. Selalunya miss mimpi buaya hitam yg besar.kdg2 sungai penuh dgn buaya. kdg2 buaya makan orang depan mata miss. Kadang2 miss lawan jugak, tapi jarang sekali miss dpt keberanian mcm tu. Dari kecik miss mimpi buaya.

3. bintang2 dilangit & planet
yg ni mimpi feveret miss. Dlm mimpi, miss tengok langit terbentang luas & penuh dgn bintang2 & planet yg cantik beraneka warna. Terpegun miss tengok. Bintang2 tu kadang2 forming bentuk2. contohnya kapal layer. Cantik sgt & kapal layer tu berlayar kat langit. Miss paling suka planet musytari. Selalunya miss tgk dari beranda rumah mak. Kalau sesiapa yg tahu, rumah peneroka yg asal adalah kayu & ada beranda. Miss mimpi miss tgk langit sambil rehat2 kat beranda tu walau pun yg sebenarnya abah dah renovate rumah jadi rumah batu & dah xde beranda.

Tapi kali terakhir miss mimpi pasal ni agak menakutkan. Mimpi ni dtg dekat2 nak raya cina hari tu. Miss duduk kat satu padang berumput sambil tgk langit. Miss tgk bulan cantik sgt. Mengambang penuh warna oren. Tiba2 bulan tu jadi dua. Berkembar sebelah-menyebelah. Lepas tu muncul lagi kembar bulan kat bawah kembar tadi. & kembar2 bulan terus muncul sampai langit penuh dgn kembar bulan. Miss takut sgt sampai terjaga. Esoknya miss dpt tau yg miss mengandung. Xtau ada kaitan ke x.

4. suami curang
uwaaaa…… yg ni memang mimpi paling sadist au. Sejak zaman bf lagi miss selalu mimpi suami miss ada pompuan lain. Yg peliknya, suami ada affair dgn kakak dia atau adik perempuan miss. Xpernah curang dgn perempuan lain. Pagi tadi miss mimpi suami curang dgn kakak dia. Uwaaa…………

5. banjir & ikan besar yg banyak
dlm mimpi, sekeliling miss dah banjir & penuh dgn ikan besar2. banyak sangat.

6. mimpi basah
Dulu masa zaman anak dara, kdg2 miss tidur tanpa bermimpi @ mimpi tapi xingat & bangun pagi miss tgk celah kangkang miss basah & berlendir. Waktu ni miss memang innocent sgt & anggap cecair tu sebagai keputihan. Mimpi ni dtg sampai waktu miss kat uia. Satu hari kat kampung benda ni berulang & pagi tu miss cerita kat mak. Miss bgtau bila bangun tidur, seluar miss basah. Mak buat muka selamba sambil cakap “Selalunya perempuan gian je yg basah kat situ”. Adeh….. kembang kuncup hidung miss tahan malu bila mak ckp mcm tu. Ada ke patut mak ckp mcm tukat anak dara dia. Benda ni berterusan sampai miss kawin. Miss akan tidur tanpa mimpi @ mimpi tp xingat & bangun dgn seluar yg basah.

Lepas kawin, baru miss faham apa yg mak maksudkan. Hehe….. lepas kawin mimpi ni jadi lain sikit. Miss mimpi 18sx & bangun dgn seluar yg basah. Kdg2 dlm mimpi tu dgn suami, kdg2 dgn lelaki lain yg miss kenal, kdg2 dgn lelaki xkenal, kdg2 dgn perempuan. Huhu……

Selalu org kata mimpi mcm ni berkaitan dgn jin asyik atau hantu raya. Tapi suami miss bukan jenis kerja yg selalu out station. Tiap malam suami ada di rumah & mimpi ni dtg waktu miss tidur bertemankan suami kat sebelah.

7. memancing, dapat ikan yg banyak
selalunya kalau mimpi memancing, miss akan dpt ikan yg banyak. Letak joran, dpt ikan. Letak joran, dpt ikan. Selalunya miss dpt ikan emas colourful yg org bela dlm akuarium tu. Ikan kap pun ada. Yg kelakarnya, miss bukan memancing kat sungai pun. Miss memancing kat longkang aje. Selalunya longkang kat depan rumah mak.

Kdg2 dlm longkang tu penuh dgn ikan emas. Miss tangkap dgn tangan je. tapi kdg2 ada jugak terselit ikan sungai mcm ikan puyu or ikan keli. Tapi miss tangkap ikan emas je.

kali terakhir miss mimpi memancing pelik sikit. Miss & suami memancing kat satu sungai yg cetek. Tapi kitaorg kat atas bot mcm kat tasik kenyir. Mak pulak berdiri dlm sungai, air kat bawah lutut je. walau pun cetek, miss dpt byk ikan. Cuma tiap kali dpt ikan, akan ada ular hitam yg akan belit ikan yg lekat kat joran. Mula2 miss & suami potong tali joran sbb takut. Bayangkan, ular hitam tu bergulung kat hujung pancing sampai ikan pun xnampak. Lama2 mak kata jgn potong, saying rezeki yg tuhan bagi. Lepas mak kata mcm tu, tiap kali ikan lekat kat mata kail, mak akan berlari ke arah mata kail. Mcm berlumba dgn ular hitam yg juga tgh meluru nak belit ikan tu. Bila sampai kat mata kail, mak buang ular yg berbelit & suruh miss simpan ikan yg dapat. Lepas dpt mimpi ni, miss mula sakit2 beberapa bulan yg lalu (sampai sekarang).

8. Bangunan tinggal @ yg belum siap
Miss selalu mimpi lepak2 kat bangunan lama yg ditinggalkan atau construction area. Miss kata bangunan tu dah ditinggalkan atau belum siap sbb bangunan tu selalunya xsempurna. Tinggi bertingkat2 tapi ada dinding je. tingkap & pintu xde. Kalau nak naik atas pun, lifnya ternganga xde pintu.

Ada seseorang pernah bgtau miss, mimpi bangunan mcm ni berkaitan dgn cik pon. Wallahualam.

9. ahli keluarga yg dah meninggal
miss selalu mimpi ahli keluarga yg dah xde. Tp semuanya dari belah mak. Yg selalu miss mimpikan ialah arwah pak lang (adik bongsu mak yg meninggal waktu lepas spm & miss memang rapat dgn dia) & moyang perempuan (miss memang saying sgt kat dia). Dlm mimpi dorg xpernah ckp apa2. Cuma pandang miss.

10. hantu
yg masuk dlm mimpi miss selalunya pocong & cik pon. Tapi sekarang miss dah komfuse sikit pasal cik pon. Menurut wak (HK), cik pon ni rambutnya panjang. Langsuir sama mcm cik pon Cuma rambut pendek. Dlm mimpi miss cik pon tu rambutnya sampai pinggang je, so agaknya dia langsuir kot. Bukan cik pon.

Ada kalanya dlm mimpi, ada byk hantu yg dtg & miss lawan hantu tu sampai semput. Miss baca ayat kursi & hembus kat hantu2 tu. Semua mati. Dtg badge baru, kali ni lebih kuat. Miss dah semput, xlarat habiskan ayat Qursi. Miss Cuma sebut allah & hembus, hantu tu mati. Dtg badge baru, lagi kuat, miss dah xlarat langsung. Nak bernafas pun xboleh. Hehe…… waktu hembus tu memang nampak hantu semua terbakar & hancur. Then, dlm satu mimpi miss dpt ilham supaya baca dlm hati sahaja, jgn di mulut. Maksudnya, baca ayat Queri dlm hati & hembus dgn mulut. Boleh save energy. Mimpi2 lepas tu, bila kena serbu dgn hantu miss dpt bertahan lama sikit bila pakai teknik baca dlm hati.

Kdg2 miss mimpi perempuan muka buruk dgn rambut menggerbang. Mcm pagi tadi, miss pejam mata je terus mimpi benda ni kat depan muka. Geram betul.

11. Mimpi baby atau budak
Dulu2 sebelum ada anak, miss selalu mimpi. Dlm mimpi, miss suka baby yg comel2 je. mana yg comel miss dukung & ajak main. Yg agak kureeng tu miss buat dono. Last mimpi waktu mengandung anak sulung. Miss mimpi tgh dukung baby. Tp miss rasa baby tu xcomel, so miss xnak. Miss hempas baby tu ke lantai & pijak kepala dia sampai penyek.

12. Dikejar
Mimpi kena kejar dgn hantu & miss lari xcukup tanah. Dah pecut tapi hantu tu relax je terbang dlm keadaan santai kat belakang miss. Nak jerit pun suara xkeluar.

13. Kubur
Biasanya kubur islam. Miss tgk keliling, penuh dgn batu nisan. Cuma minggu lepas @ dua minggu yg lepas miss mimpi miss ada kat satu pulau. Depan miss ada satu sungai. Miss takut sangat sbb keliling miss penuh dgn jirat cina. Bezanya kat belakang miss jiratnya nampak mcm jirat lama yg besar2 & xtersusun sementara kat depan miss, di seberang sungai jirantnya baru iaitu kecik2 & tersusun cantik. Ada satu suara ckp “Mana kau nak lari, keliling kau semua jirat”.

14. Mimpi dalam mimpi.
Yg ni susah sikit nak describe. Contohnya mcm ni, miss mimpi tgh makan nasik, tapi sambil makan nasik tu miss mimpi miss tgh tgk miss yg tgh tidur. Maksudnya miss tgh tgk badan miss yg tidur. Ada forumer kata yg ni astral projection. Wallhualam.

15. Tandas
Nak terkencing sgt tp xlepas2 sbb banyak je halangan menyebabkan miss kena duduk lama klat dalam toilet. Cth: ada org nak basuh pinggan ( apa kes nak basuh pinggan kat sebelah mangkuk tandas?), ada org lain nak guna tandas & miss bagi dia guna dulu, ada byk toilet tapi semuanya rosak atau kotor, paip xde air. Mcm2 halangan.

Mimpi tandas paling menakutkan, miss ada kat satu tandas asrama yg lama. Tandas lelaki. Miss tgk penuh dgn hantu air yg miss mimpi masa mula2 kena gangguan tu. Hantu tu ada yg tgh berus baju, tgh mandi, tgh merangkak2. bogel. Memang dgr mcm lawak, tapi waktu mimpi tu miss takut sangat sampai berlari keluar dari tandas tu. Ada sekor hantu merangkak2 mcm ju-on kejar miss.

16. Suasana atau alam berbeza
Miss kadang2 mimpi suasa yg miss rasa lain sgt. Cuaca redup & rasa nyaman. Miss rasa tenang. Rumahnya mcm rumah kampung yg lama. Halaman rumah bersih xde satu pun daun yg gugur. Tp kampung tu kosong xde orang. Miss jalan2 dgn perasaan yg sgt best.

Seingat miss, miss memang selalu mimpi dlm suasana yg lepas. Bukan sekarang. Contohnya, dlm mimpi mak akan nampak muda, rumah mak pun rumah felda lama, rumah wan yg lama.

17. Gigi patah
Selalu org kata kalau mimpi gigi patah, alamatnya ada org dekat kita yg akan meninggal. Xpayah la percaya semua tu sbb miss kerap mimpi gigi patah tapi xde sesiapa pun yg meninggal. Dlm mimpi, gigi miss PATAH & bukannya TERCABUT. Maksudnya akar gigi masih ada dalam gusi, gigi tu patah & gugur je. Yg kelakarnya, dlm mimpi, miss cuba sedaya upaya utk lekatkan balik gigi yg dah patah tu. Sengal je rasa.

Emmmm rasanya tulah mimpi2 yg kerap miss dpt. Nanti kalau ada yg teringat miss akan update.

bersambung..


Sambungan part8 (10mlm nanti ,13 june 2012)
. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   4 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check