Cute,Kucing Berfesyen Di JepunPrevious Article
Isteri Hancur Digilis Jentolak Depan MataNext Article
Breaking News
  • Akibat Suami Gay,Masih Dara Selepas 6 Thn KahwinBukti itu diperkukuhkan dengan penemuan diari M dan pengakuan rakannya yang memberitahu M homoseksual sejak di bangku sekolah.“Untuk mencari bukti lebih sahih, saya memasang pita rakaman di dalam kereta dan [...]
  • Budak Dicabul Hampir Jadi Gay Budak Dicabul Hampir Jadi Gay [...]
  • Lenyek Bayi Gilir-Gilir Hingga Mati “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara. “Kami semakin hairan apabila suami [...]

Latest Hot

Pengalaman Gangguan Menyeramkan Sejak Tahun 2000 (part8)

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Atas permintaan ramai, (ayat perasan artis) miss nak cerita serba sedikit pasal sesi rawatan malam tadi. Nama perawat & kaedah rawatan miss xboleh cite sbb belum mintak izin perawat utk reveal kat sini. So, miss just cite sikit2 apa yg jadi malam tadi.

Waktu perawat sampai & bagi salam, bila terpandang wajah perawat ni, miss nampak muka dia bercahaya. Mcm ada nur. Berseri2. hensem jugak orangnya, manis je.  perawat dtg berdua, ditemani assistant. Miss bagi nama perawat ni F. F & assistant duduk & minta suami miss ceritakan serba sedikit apa masalah miss. Suami pun cerita. Then sesi rawatan bermula. F minta izin suami utk pegang miss beralaskan kain putih yg F bawak.

F tanya miss rasa mcm mana? Miss bgtau yg miss rasa berdebar2. sepanjang F rawat miss, miss sedar sepanjang masa. Xde kerasukan. Mungkin sbb miss mengandung, F buat cara lembut sikit. Miss suka cara F merawat sbb setiap ayat yg F baca, F akan baca dgn kuat & jelas. Jadi, semua orang kat situ iaitu miss, suami & mama boleh detect ayat dari surah mana yg F baca.

F sampai lebih kurang pukul 9 & sesi rawatan habis lepas pukul 11. memang banyak lagi benda kat dalam badan miss tapi terpaksa berhenti sbb F ada pesakit lain yg tgh menanti. Miss pun dah penat. Dua jam roh miss berjalan, sampai ke terengganu utk tangkap anak penyu. Ehhh…tercerita lebih pulak.

Miss senaraikan beberapa makhluk yg berjaya dikeluarkan & dimasukkan ke dalam botol. Yg miss senaraikan ni adalah makhluk yg miss tangkap, x termasuk apa yg F tangkap. Oh ya, demi Allah memang miss nampak benda2 tu kat dlm botol nescafe. Suami ada ambik gambar, nanti kalau suami benarkan, miss tepek gambar botol tu kat sini. So, antara makhluk malang yg tertewas malam semalam:

1) Benda bermuka bujur mcm alien workshop. Tapi warna hitam. Sekor je.

2) Makhluk hitam bermata merah yg miss xtau apa namanya. Ya allah, banyaknya benda ni kat dlm badan miss. Depan mata miss, miss nampak dia beranak pinak. Xingat berapa ekor yg tertangkap, tp yg paling besar & tinggi insya allah dah ditangkap.

3) Pontianak. Uwaaaaa……..miss paling takut bila nampak yg ni. Memang scary. Dah tangkap, ada lagi. Rupanya ada banyak ekor pontianak dlm badan miss. waktu rawatan pun miss nampak ada sekor pontianak tgh duduk depan pintu tgk miss. suami cerita, dia perasan dah bertahun2 miss berkelakuan mcm pontianak. Contoh: kaki, tangan, kelakuan. Sampai hati suami xcerita kat miss selama ni.

Waktu nak tangkap pontianak, miss hampir2 kerasukan. Tangan miss dah start buat skill pontianak & miss menderam. Cepat2 suami & F suruh miss lawan & selawat dalam hati. Alhamdulillah misss dapat lawan. Pontianak ni memang melawan kaw-kaw punya. Ada sekor tu siap buat magik, ada badan xde kepala. pusing2 badan dia depan miss. Pastu miss dpt ambik kepala, & miss tgk kepala dia tumbuh semula. Ada sekor tu miss tgk kepala dia makin lama makin besar & meletup lepas kena baca ayat Quran. Rasakan….kacau miss lagi. Dah lama miss hidup dlm ketakutan sbb dia.

Tapi pagi tadi miss ada rasa darah lagi kat dlm mulut, maybe ada yg xtertangkap lagi. Xpe…insya allah sesi rawatan kedua nanti miss akan cari dia sampai ke lubang cacing.

Xtau dari mana dtg pontianak banyak2 kat dlm badan miss ni. Dari percakapan F, miss rasa mcm sihir. ( F xcakap sihir,tapi mcm menjurus je).

4) Then miss nampak budak kecik hitam jalan2, oooiiiii scary nya!!!!!!!!!! Xkan toyol pulak. Apa kes miss ada toyol. F kata tu bukan toyol, tapi anak kerak. Mak aihhhhh ada 2 ekor. Dah tangkap, rupanya ada lagi sekor, yg ni penakut & agak manja. Tgh isap putting. Huhu….. Dia telek sikit2 je, main cak-cak. tapi xdpt tangkap sbb ada yg protect.

Mana datang anak kerak ni? Apa sebab dia ada kat miss? miss try google pasal anak kerak tapi xbanyak info.

5) Miss rasa berat kat belakang mcm ada benda bergayut. Miss nampak anak monyet bergayut kat belakang. F yg setelkan. jin asyik ke? oh tidak…..!!!!

6) Lepas tu dtg makcik tua muka buruk. Rambut menggerbang & bongkok. Baju lusuh. Oh nenek polong. Yg ni miss rasa sayang. Miss xnak buang sbb dia baik. Muka dia pulak makin lama makin cantik, siap pakai baju princess mcm dlm kartun Barbie. Kembang je….. cantik. makin sayang miss kat dia.

F & suami pujuk miss, jgn simpan benda ni. Xde faedah. Tp miss sayang. F take over. Sedih sgt miss waktu masukkan dia dlm botol. Siap cakap, “minta maaf nenek”. Sampai sekarang rasa sedih.

Huh…rupanya polong ni la yg dtg dlm mimpi miss beberapa hari lepas kata nak amik baby dalam perut ni. Hampeh tul…. Tapi sayang jugak sikit2.

7) Kejap, miss dah terlupa flow. Polong ni memang memberi kesan pada miss sampai miss dah lupa flow. Jap ek….miss try ingat balik. Kalau xsilap lepas tu miss rasa sesak nafas. Ada sekor ular hitam keluar. Melingkar2 kat dlm dada miss. susah plak tu nak keluar.

8) Miss sesak nafas lagi. Benda xnak keluar. F yg keluarkan dgn penuh bergaya.

9) Miss semput lagi. Miss nampak pyramid yg dipuja2. rupanya khatamun nubuwwah. Ceh..ada org pakai wafak utk pelaris. Mee gorang mamak kat kedai mamak punya angkara.

10) Miss asyik ternampak rumah. Rumah tu dah habis terbakar. Xtau rumah siapa. rumah tok moh?

11) Miss nampak penyu melekat kat belakang badan. Siap ada anak2 berlarian kat tepi pantai. Juga dah ditangkap & masuk dlm botol. mak penyu siap putus kepala.

Emmmm rasanya dah senaraikan semua yg tertewas. Waktu rawatan tu miss dapat tau salah seorang yg hantar sihir (ada bayak sihir dlm bdn miss. berlapis2) miss nampak bayangan org tu & miss memang kenal orangnya. sedih rasanya walau pun memang miss dah agak dia punya angkara.Xpe, miss dah maafkan dia. Semoga allah ampunkan dosa dia. Sebelum balik, F tutup hijab miss, mata & telinga. Alhamdulillah harap lepas ni miss xnampak or dengar lagi.

Lepas rawatan, rasa badan penat sgt & still rasa berat kat belakang & belikat kiri. yg paling miss xpercaya, miss yg ajak suami solat isyak sebelum tidur. Maha suci Allah. Selama ni punyalah liat nak solat. Lepas solat, sakit badan rasa kurang sikit. Penat tapi xboleh tidur sampai pukul 3. agaknya sbb miss dah biasa tidur lewat. Yg penting, miss xde rasa takut. Selalunya takut je kot ada yg dtg nak tunjuk diri.

Pagi tadi miss mimpikan seorang lelaki, kawan sekolah dulu. Dia tanya miss suka kat dia lagi x? sekarang muka dia dah buruk sebelah kanan. Kalau miss suka dia, call dia. Then, muncul seorang lagi member sekolah ( yg ni kawan rapat. Kira geng dgn miss). terkejut miss bila dia panggil miss sayang & bahasakan diri abang. then dia menangis2.

Miss xde ingat kat lelaki berdua ni & xpernah mimpikan dorang. Xpasti mimpi ni adalah alamat atau pun sekadar mainan tidur. Padi tadi, miss dpt 4 misscall dari nombor pelik iaitu 06-012-3456789. ( Kalau suami benarkan, nanti miss snap pic call register kat henfon miss & tepek kat sini). Dia call dari pukul 11.16-11.18. sape2 yg berani cuba try test call nombor ni tgk ada org jawab x? miss xberani.

Pagi tadi bangun rasa badan segar & otak clear. Belikat kiri & tengkuk miss masih berat & lenguh. Mungkin sbb semalam memang xabis keluarkan semua. Tu jelah rasanya cerita miss pasal rawatan malam tadi.


After 2days…

salam semua. miss dah komfomkan dgn maxis pasal nombor misteri tu.mula2 org tu kata ada kemungkinan ada org dari indonesia yg try call miss. tapi bila cek dlm sistem xde sebarang rekod yg ada nombor dari sana yg call miss smalam. org tu pun pelik sbb sepatutnya mesti ada rekod. lama sgt menunggu dia cek rekod, miss kata xpelah. so teori yg nombor tu mungkin org seberang yg try call miss boleh diabaikan. mlm tadi suami cerita yg sebenarnya nombor tu dah pernah call dia beberapa hari lepas. suami jawab tapi bila jawab je dgr bunyi pop!!! mcm benda meletup & lepas tu senyap.benda tu call suami 4 kali jugak.


update utk ari ni

maghrib smalam peranakan miss sakit mcm dicakar2 dari dalam. dapat rasa mcm ada kuku tajam main garu2. eiiii jahat betul benda ni. dia cakar jap patu berenti.pastu dia cakar balik. suami auruh buat mcm mana yg perawat f ajar. tarik nafas, tahan selama yg boleh sambil zikir dgn niat minta pertolongan allah. miss cuba tapi xboleh tahan nafas lama, semput. lagi pun dgn perut boyot ni agak susah nak buat pernafasan mcm tu. suami bagi minum air ruqyah dgn niat minta pertolongan.allah utk racun benda tu. miss minum. benda tu still garu2 peranakan miss. sakitnya, miss rasa mcm berdarah2 kat dlm tu. suami bacakan ayat qursi & tepuk2 perut miss. suami azan. then miss minum air ruqyah & buat teknik pernafasan setakat yg mampu. at last, garuan ganas berhenti. syukur alhamdulillah.

credit to cari

Ni gambar kedua. diambil selepas rawatan selesai. ada nampak apa2 x? maaf ye sebab gambar ni pun senget. penat dah edit tapi xmakan saman. geram tul….  jin cuma ada dlm botol nescafe je, so xpayah la korang telek botol yg satu lagi tu yek.

kalau tgk pic ni, miss pun xnampak apa. tapi ari tu depan mata miss nampak cik pon & benda hitam besar mata merah.

bila dibesarkan gambo botol kedua tu, miss mcm nampak ada 3 ekor. ni pun miss online pakai henfon. agaknya kalau pakai laptop lagi clear kot. ok ok gud nite.selamat tdo kat celah ketiak mak. hihi (bersambung)

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check