Kelebihan Seks Wanita Rendah Dan TinggiPrevious Article
12 Gambar Pakaian Pengantin Yang Tak Ingin Kita LihatNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Lembaga Hitam Muncul Dalam Cermin

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Remaja berumur 19 tahun ini yg bernama Safura Zakariah, tidak perasaan akan penampakan itu pada mulanya, selepas saja sesi bergambar di depan cermin di rumah neneknya itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar.. sehinggalah dia pulang ke rumah, dan terdetik di hatinya untuk melihat gambar-gambar yg di ambil, tiba-tiba remaja ini terkejut bila mendapati ada satu imej lembaga hitam di belakangnya..

Dia yg tidak berpuas hati cuba mengambil semula gambar dirinya dalam posisi yg sama dan gambar itu tidak berjaya merakam imej lembaga hitam tersebut.. begitulah yg di ceritakannya kepada minguan malaysia..

Menurut Neneknya pula, kejadian aneh ini adalah yg pertama berlaku di rumahnya yg telah didiaminya selama 20 tahun.. setelah berita itu tersebar, ramai saudara mara serta jiran tetangga datang berkunjung bagi melihat sendiri gambar tersebut dan memuat turun ke telifon bimbit masing-masing..

Pegawai Penyelaras Masjid Daerah Mersing, Zakaria Tahir ketika diminta mengulas berhubung gambar itu berkata:

“Allah menjadikan malaikat, jin dan syaitan sebagai makhluk yang tidak boleh dilihat dengan mata kasar manusia, namun ia boleh menyerupai atau menjelma dengan pelbagai bentuk.
“Apa yang penting sebagai manusia yang beriman kepada Allah S.W.T, kita tidak perlu taksub dan takut dengan kejadian aneh yang belum tentu kesahihannya itu sehingga boleh menjejaskan akidah,” katanya.

. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check