Akhil Hayy Terkejut Anak Jadi Penyanyi SeksiPrevious Article
Gambar Aksi Budak Nakal TerlampauNext Article
Breaking News

Latest Hot

Wow ! 3000 Gundik Seksi Untuk Melayan Maharaja China

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Sudah banyak yang tahulah bila raja atau maharaja mempunyai banyak gundik. Maklum, gundik menjadi sebahagian dari kehidupan lingkungan istana raja. Di China, di masa lalu, jumlah gundik maharaja sangat banyak. Bahkan ada maharaja yang punya gundik hingga 3,000 orang. Maharaja yang paling banyak mempunyai gundik sebanyak itu adalah Maharaja Kanxi (1654-1722) dari Dinasti Qing.

 

 alamak…gambar terlebih seksi sikit…soriiii..

perempuan cina yang mulus-mulus seperti ini jika dijadikan gundik, alangkah indahnya hidup seorang maharaja yang di dampingi gundik “secantik ini

“Maharaja kan hobinya beza-beza, ada yang suka berkuda, ada yang punya hobi yang lain,” kata Wang, yang memandu ketika melawat Forbidden City di pusat bandar Beijing. Lalu bolehkah maharaja bertemu atau berkaitan dengan semua gundik? “Sepertinya juga tidak. Maharaja pilih mana yang dia suka,” katanya. Andaikan saja, setiap hari maharaja bertemu satu orang gundik saja, maka butuh sekitar lapan tahun tiga bulan baru boleh bertemu kembali selir yang sama. Tetapi maharaja ini termasuk pemimpin yang memajukan China. Di bawah kepemimpinannnya, diperolehi kemajuan di pelbagai bidang, termasuk kesejahteraan dan keselamatan.
Di bahagian belakang Forbidden City, betul-betul di belakang tempat tinggal raja, terdapat taman yang dipenuhi pokok-pokok pinus dan batu yang terpahat secara semulajadi. Di taman itulah, maharaja bersama keluarganya berehat, tentu juga tempat permainan kanak-kanak maharaja. Forbidden City mempunyai luas sekitar 72 hektar, dengan bangunan yang berlapis-lapis sehingga membentengi kediaman maharaja yang berada di bahagian belakang.

Kompleks istana itu dibina pada tahun 1406 di zaman Dinasti Ming selama 15 tahun, yang juga dilanjutkan oleh Dinasti Qing. Setiap hari dikunjungi 40.000 pelancong dari pelbagai belahan bumi. Pada masa puncak bercuti jumlah pelancong boleh mencapai 90.000 orang per hari. Tiket masuknya 60 Yuan atau kira-kira RM 84.000 per orang
source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check