Ramai Isteri Pura-Pura Puas (bacaan dewasa)Previous Article
10 Perkara Yang Merosakkan Sperma LelakiNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Tips Pemanasan Hubungan Intim (bacaan dewasa)

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Hubungan intim umpama sebuah perjalanan, bertindak terburu-buru hanya menjejaskan kelancaran perjalanan. Oleh itu, luangkan sedikit masa untuk anda mengeksplorasi pasangan anda untuk menarik respon daripadanya.

Jangan terburu untuk segera menyelesaikan hubungan ketika anda masih dalam proses foreplay atau pemanasan kerana hubungan yang terburu-buru tidak memberi kenikmatan sepenuhnya.

Persoalannya, bagaimana anda harus memastikan pemanasan itu mampu merangsang pasangan anda? Yang pasti, ia memerlukan kreativiti anda menvariasikan aktiviti pemanasan.

Explorasi Tubuhnya
Sentuh, belai dan cium di titik ghairah pasangan anda sehingga dia memberikan respon terhadap anda pula.

Keluarkan Peluh
Jadikan aktiviti pemanasan sama seperti sebelum melakukan senaman berat kerana peluh merangsang pengeluaran hormon seksual wanita. Peluh juga mengeluarkan Androstadienone yang membuatkan pasangan anda semakin hangat.

Bergaya Menggoda Di Hadapannya
Tidak salah sesekali anda menjadi penggoda kepada pasangan anda, tentunya kelainan ini menjadi dambaan pasangan anda selama ini.

Baca Buku
Kebiasaannya anda membacakan buku cerita untuk menidurkan si kecil anda. Apa salahnya sesekali anda membacakan buku atau majalah berkaitan seks bila bersamanya. Semasa anda membaca buku tersebut, bukan hanya buku itu menjadi tarikannya tetapi suara anda semasa membaca itu lebih memancing rangsangan seksualnya.

Variasikan Tempat
Jangan hanya di kamar tidur, anda boleh mencubanya di ruang lain dalam rumah. Cuma pastikan anak atau pembantu tiada di rumah waktu itu.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check