Ganjaran Duit RM50,000 Untuk Kepala Sultan SuluPrevious Article
Suki Mohon Waran Tangkap Pengurus SyarikatNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Payüdara Penyanyi Di Ramas Ketika Umrah

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Salah seorang penyanyi 3 Macan di Indonesia, Devi baru  pulang dari menunaikan umrah. Menurut Devi, payudaranya telah diramas ketika melaksanakan umrah!
Biar betul!
Walaupun begitu, Devi tidak cepat melatah malah menganggapnya sebagai satu balasan ke atas sikapnya yang jahil ketika di tanahair.
Devi mendakwa, beliau sendiri suka mencubit payudara rakan-rakannya, jadi beliau tidak hairan perkara demikian berlaku kepada dirinya.
“Aku memang jahil, suka mengusik payudara rakan-rakan,” dedah Devi atau nama penuhnya Devi Fitria Zainuddin ketika ditemuramah wartawan di Cilandak Town Square (Citos), Jakarta Selatan seperti yang dilaporkan oleh Bintang Online.
Menurut Devi, orang yang meramas payudaranya itu adalah seorang pengawal keselamatan wanita. Ketika itu beliau mahu memasuki Masjidil Nabawi. 
Kumpulan 3 Macan
“Pengawal itu memeriksa barang yang aku bawa. Entah secara tiba-tiba dia memegang payudaraku. Gayanya seperti mahu bergurau sahaja,” beritahu Devi. 
Sejak saat itu, beliau yakin, setiap apa yang dilakukan selama ini, akan menerima balasannya di tanah suci.
“Memang benar, selama ini aku dengan cerita orang sahaja,” katanya.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check