Previous Article
Lembaga Hitam Muncul Dalam CerminNext Article
Breaking News
  • Soalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan PolitikSoalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan Politik Kementerian Pelajaran Malaysia tidak bertanggungjawab berhubung soalan peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini yang mempunyai soalan mengenai perhimpunan BERSIH 3.0.  Menurut seorang jurucakap [...]
  • Boobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar PayudaraBoobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar Payudara Sejak  penggunaan internet yang meluas , pelbagai website sosial muncul dari myspace, Friendster, kemudian ada Facebook, Twitter, dan Instagram. Terkini dan sedang hot Boobstagram [...]
  • Dipanah Petir Ketika Pegang TelefonDipanah Petir Ketika Pegang Telefon “Ketika itu terdetik di hati saya mungkin anak bongsu saya sudah meninggal. Lalu dalam keadaan gelap saya dapat capai telefon bimbit isteri sebagai sumber cahaya dan [...]

Latest Hot

Kelebihan Seks Wanita Rendah Dan Tinggi

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Sebagai seorang lelaki wanita jenis mana yang anda suka, adakah jenis yang tinggi lampai atau jenis yang rendah comel?. Untuk mencari wanita yang tinggi lampai di negara kita sebenarnya agak sukar. Kalau ada wanita yang cantik anggun dan tinggi lampai biasanya laris untuk menjadi model.
Ada ramai juga lelaki yang tergilakan wanita yang tinggi lampai dan tidak berapa berkenan dengan wanita yang rendah walaupun comel. Tinggi lampai, berambut panjang, putih melepak dikaitkan dengan kecantikan yang menjadi idaman.
Tapi apakah perbezaan atau lebih tepat lagi apakah kelebihan wanita yang rendah berbanding wanita yang tinggi. Kita fokuskan dalam hal hubungan seks. Lagipun dalam kegilaan lelaki mengejar wanita akhirnya itulah matlamat kaum lelaki, untuk melepaskan keperluan mengawan mereka.

Kajian mendapati seorang wanita rendah akan lebih mudah mencapai klimaks dalam hubungan seks berbanding wanita tinggi lampai. Ini membuatkan wanita rendah kebiasaannya akan sihat dan puas dalam menjalani hubungan seks dengan pasangan mereka berbanding wanita tinggi.
Ini dipastikan dalam satu kajian yang menemui bahawa jarak antara ‘clitoris’ dengan ‘vagina’ boleh dijadikan ukuran untuk mengetahui samada seseorang wanita itu akan mudah untuk mencapai klimaks. Dan semakin dekat jarak tersebut semakin mudah wanita mencapai klimaks. Semakin tinggi lampai seseorang wanita itu maka semakin jauh jarak antara ‘clitoris’ dengan ‘vagina’.
Timbul pula soalan bagaimana mengetahui ukuran jarak yang sesuai untuk wanita mudah mencapai kepuasan? jawapannya mudah saja, jika jarak itu lebih pendek dari jarak lebar ibu jari tangan anda, maka wanita tersebut akan mudah untuk klimaks.
Mungkin ini merupakan salah satu punca kenapa perhubungan antara lelaki dengan wanita tinggi biasanya jarang berkekalan manakala hubungan rumahtangga antara lelaki dengan wanita rendah biasanya kekal lama.
Bagi yang belum berumah tangga atau yang mahu menambah satu lagi, pastikan anda mencari wanita yang rendah agar anda dilihat hebat oleh isteri anda. Dia akan sentiasa kagum kerana anda dapat memberikan kepuasan kepadanya. Cuma sebelum kahwin jangan sampai anda minta untuk mengukur jarak yang disebutkan di atas terlebih dahulu.Sumber

. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check