Murid Tahun 6 Antara 22 Penagih Dadah Yang DitangkapPrevious Article
Hantu Muka Ngeri Menggoda Dalam TeksiNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Jolok Dengan Jari Cara Test Dara Di Afrika

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Jolok Dengan Jari Cara Test Dara Di Afrika

Jolok Dengan Jari Cara Test Dara Di Afrika : Ada yang unik di Malawi iaitu tentang test keperawanan, di negara yang terletak di benua Afrika ini keperawanan seorang gadis sangat penting untuk diketahui sebelum mereka berkahwin. Tidak tahu sejak bila-bila ritual ini bermula namun ritual ini sudah ada sejak lama. Mungkin cara seperti ini memang patut dilakukan di tengah-tengah generasi muda yang saat ini telah terjerumus dalam seks bebas.
xlupadotcom1
Test dilakukan oleh seorang perempuan yang di anggap sebagai ketua dalam tatanan masyarakat Malawi dan telah berpengalaman dalam hal ini. Dasar penentuan status dara atau tidaknya hanya ditentukan oleh pengetahuan si Tetua saja dan bukan di dasarkan secara perubatan.

Cara melakukan test cukup dengan menyentuh Vagina dan memasukkan jari si ketua, dengan pengalaman yang dimilikinya dia dapat mengetahui tentang masih perawan atau tidaknya seorang perempuan. Ritual ini biasanya dilakukan secara bersama-sama di mana beberapa orang gadis berbaris dan satu persatu mereka diperiksa oleh Sang Tetua. Ada yang mau cuba …?

Cara Nak Tahu Dara Versi Orang Dulu-Dulu

Dahi

Jika perempuan masih suci, dahinya licin. Kedutan yang muncul berlainan dengan kedutan disebabkan faktor usia. Kedutan suci ini tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak kecuali ketika muka menunjukkan reaksi tertentu seperti sedang ketawa dan bercakap. Kaedah ini mungkin tidak praktikal jika seseorang menggunakan suntikan botox, vitamin C dengan collagen dan sebagainya.

Perut

Perempuan yang pernah melakukan hubungan seksual, perutnya akan mengembang dan kelihatan buncit sedikit. Buncitnya berlainan daripada buncit kegemukan.

Bibir

Kebiasaannya, bibir yang tidak pernah dicium tidak menarik. Apabila bibir bertemu bibir, ada pergerakan darah akan mengalir ke bibir dan membentuk bentuk yang lebih menarik. Tetapi secara genetik, mungkin terdapat gadis yang bibirnya semulajadi cantik. Jadi, tidak perlulah lakukan suntikan tebalkan bibir jika bibir tidak cantik. Jika sudah berkahwin, rajinkan diri mencium suami. Muahahahaaaaa.

Punggung

Kalau punggung ni, aku rasa ramai yang boleh nampak perbezaannya. Bentuk punggung perempuan yang kehilangan dara akan kelihatan terjatuh ke bawah dan melebar err betul ker ayatnya kerana berlaku rangsangan nafsu ketika hubungan yang mana juga merupakan penyesuaian badan perempuan untuk mengandung.

Tumit

Kaedah mudah yang selalu digunakan oleh orang tua-tua dahulu dengan memicitkan bahagian tumit. Sekiranya selepas picit darah kembali dengan cepat, menunjukkan masih dara. Jika kembali dengan lambat, akan dicurigai.

Telinga

Telinga perempuan yang masih dara akan kelihatan kemerahan dan cantik berbanding gadis yang tidak dara yang mana kelihatan leper dan tidak menawan. Tapi Cara yang tidak praktikal kerana mungkin dihalang oleh faktor keturunan.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check