Tips Wanita Untuk Buat Lelaki GhairahPrevious Article
Lebah Nak Ikut Kapal Terbang (5 Gambar)Next Article
Breaking News
  • Pelajar Usia 14 Thn Tinju Muka Cikgu Bertubi-Tubi gambar hiasanDifahamkan, dalam kejadian Isnin lalu, pelajar tingkatan satu berusia 13 tahun terbabit hilang kawalan selepas didenda guru itu kerana tidak membawa buku teks mata pelajaran diajarnya.Semuanya bermula kira-kira jam [...]
  • Video Sedih Penderitaan Polis Berjuang Di Lahad DatuVideo Sedih Penderitaan Polis Berjuang Di Lahad Datu Video ini memaparkan perjuangan pegawai & anggota PDRM di Lahad Datu, Sabah dan dipersembahkan sempena Sambutan Peringatan Hari Polis ke 206 di Pulapol [...]
  • Lol Papa Gomo Dedahkan Video Orang PKR Onani PulaLol Papa Gomo Dedahkan Video Orang PKR Onani Pula Blog Papa Gomo memang Blog Panas yang banyak membawa isu isu berkaitan dengan moral pimpinan Pakatan Pembangkang. Blog ini sememangnya menjadi ancaman [...]

Latest Hot

Jari Pengaruhi Kehidupan Seks Wanita

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
NAMPAKNYA kaki, baik kaki sendiri atau kaki pasangan, adalah bahagian tubuh yang paling tak disukai oleh wanita. Bahkan dalam survey terbaru, jari kaki yang hodoh dapat mempengaruhi harga diri wanita dan bahkan kehidupan seks mereka.

 

Dua per lima wanita menganggap jari kaki adalah bagian tubuh lelaki yang paling tidak menarik. Sedang lebih dari dua pertiga wanita malu dengan keadaan kaki mereka sendiri. Dan satu dari lima wanita begitu malu akan jari kaki mereka yang kurang sempurna hingga tak mahu bertelanjang kaki.

Tidak hanya wanita yang bukan penggemar kaki. Sepertiga lelaki sepakat bahawa kaki adalah bahagian tubuh wanita yang paling hodoh.

Namun, meskipun malu, tak semua lelaki dan wanita tidak bersedia memperbaiki keadaan jari kakinya. Sementara dua pertiga orang mengatakan mereka merasa tertekan untuk menjaga jari kaki mereka terlihat baik, dan hanya sedikit yang berinvestasi dalam menjaga kaki.

Satu dari sepuluh wanita yang disurvei menghabiskan kurang dari £ 10 (RM50) per bulan untuk merawat kaki, dengan hanya 6% yang merawat kaki mereka selama musim sejuk.

Meskipun dua pertiga wanita mengaku mereka merasa lebih menarik ketika sudah melakukan rawatan kaki, nampaknya kecintaan wanita pada kasut tumit tinggi adalah perkara yang paling penting.

Hampir sepertiga wanita mengaku mengenakan kasut yang menyakitkan tersebut demi ingin kelihatan baik dan cantik.

Sepatu stiletto yang tinggi dapat menyebabkan kuku tumbuh ke dalam, lecet yang tak sedap dipandang, varises dan bahkan dapat memendekkan otot di betis dan merosak postur tubuh.

Survei yang dilakukan terhadap 2,000 orang ini dilakukan oleh merek produk perawat kaki Footner untuk menandai pelancaran produk kaki terbaru mereka yang dapat mengelupaskan sel-sel kulit mati, seperti disiarkan Dailymail.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check