Video Proses Mencantikkan Wajah Emma MaembongPrevious Article
Jaga Cabul Kena Penjara Sehari Jer..Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Fakta Tentang Ciuman Dan Mulut Ke Mulut

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Fakta Tentang Ciuman Dan Mulut Ke Mulut

Fakta Tentang Ciuman Dan Mulut Ke Mulut

xlupadotcom1
1.Ada terlalu banyak urat saraf.

… Di bibir anda (100 kali lebih banyak daripada di hujung jari anda!) Yang merangsang keinginan. Itu sebabnya sebelum, selama, dan setelah seks akan boleh membangkitkan dan memuaskan nafsu.
Sumber: Krista Bloom, PhD, pengarang The Ultimate Keserasian Quiz
2. Empat puluh peratus lelaki mengatakan bahawa …
… Yang sangat penting, ciuman akan membuat mereka akan bersedia untuk seks. (Tiga puluh peratus mengatakan bahawa meraih kegairahan apabila mereka akan melakukannya.)
Sumber: Cosmo Poll, April 2009
3. Rutin ciuman harian…
… Secara rutin hanya memberikan ciuman pantas di pipi ketika mengucapkan selamat tinggal, boleh jadi bahawa dia dijaga. Jika dalam hubungan tiba-tiba tidak memberi kucupan seperti biasa, itu adalah tanda amaran, dia mungkin merasa ragu-ragu tentang hubungan.
Sumber: Bahasa tubuh Tony ahli Reiman
4. Cara terbaik untuk mencium seorang lelaki di telinga? Ciuman dan …
… Mengisap pada daun telinga sejenak dan kemudian menjejaki garis besar telinganya dengan hujung lidah anda. (Bonus mata jika anda nakal membisikkan sesuatu kepadanya.)
Sumber: Ava Cadell, PhD
5. Lelaki memulakan ciuman mulut adalah untuk memindahkan …
… Libido-meningkatkan testosteron untuk pasangan mereka. Jadi ketika dia mulai sedikit lebih agresif, ini bukan hanya tentang keinginannya – ia ingin anda menjadi sedikit lebih mesra juga.
Sumber: Kajian oleh Universiti di Albany
6. Laki-laki lebih daripada dua kali mungkin …
… Untuk melakukan hubungan seks dengan ciuman yang ganas daripada perempuan.
Sumber: eHarmony.com, “Apa lelaki dan Wanita Ingin di cium”
7. Pura-pura malu pada ciuman…
… Di sini mengapa anda harus membiarkan ciuman tidak erat: Passionate= ciuman meningkatkan tekanan darah anda dan menyebabkan jantung berdebar lebih cepat, membuat anda lebih bersemangat, dan membuatnya lebih mudah bagi anda untuk mencapai orgasme.
Sumber: Ava Cadell, PhD
8. Sepanjang Zaman Pertengahan, orang-orang menandatangani kontrak harus …
… Dengan membuat sebuah “X” pada dokumen dan kemudian menciumnya untuk menunjukkan tanda kehormatan mereka. Begitulah cara XX menjadi singkatan untuk berciuman.
Sumber: Kissing: The Complete Guide oleh Tamar Schreibman
2 Lelaki Cium Mulut Dipenjara 6 Bulan

ABU DHABI: Sebuah mahkamah rayuan di Abu Dhabi mengekalkan hukuman enam bulan penjara terhadap dua lelaki, masing-masing dari Eropah dan Asia kerana bercium mulut di tempat awam.

Mahkamah juga mengarahkan mereka diusir selepas menjalani hukuman, lapor sebuah akhbar, semalam.

Mahkamah berkenaan menyokong hukuman sebelum ini selepas seorang saksi mengesahkan semula yang beliau nampak pasangan itu berpeluk dan bercium di satu jalan di Abu Dhabi, kata akhbar berbahasa Arab, Alittihad.
Kedua-dua defendan yang tidak dikenali itu memberitahu mahkamah, mereka berpelukan sementara lelaki Eropah itu berkata, beliau mencium kepala rakannya kerana sudah mahu meninggalkan Emiriyah Arab Bersatu.Peguam bela meminta mereka dibebaskan kerana saksi memberi kenyataan bercanggah.
Akhbar itu berkata, saksi ketika itu memandu di kawasan berkenaan.

Saksi memberitahu, pada asalnya dia tidak pasti apa yang sedang dilihat dan kemudian menoleh kembali lalu melihat mereka bercium. – Agensi

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check