Akhirnya Video Gangnam Style Cecah 1 BillionPrevious Article
Teknik Bergambar Urutan Dan Senaman Tegangkan PayudaraNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Cara Kembalikan Kekuatan Dan Ketahanan Seks Lelaki

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Sedang asyik bercumbu mesra tiba-tiba suami menolak lembut tubuh anda ke tepi, Wajahnya yang tadinya ceria mula menampakkan sedikit kedukaan. Bila ditanya, suami diam seribu bahasa tetapi setelah diselidik, rupa-rupanya suami susah untuk ereksi. Berdasarkan penjelasan yang diberi, bermacam kaedah telah dicuba tetapi hasilnya masih kecewa.
Situasi di atas tentunya membimbangkan bagi pasangan yang mendirikan rumah tangga. Apa tidaknya, aktiviti saks bukan lagi ‘penyeri’ sebaiiknya mimpi ngeri yang ingin dijauhi. Akhirnya, suami dan isteri makan hati lantas mencari hiburan sendiri. Hakikatnya, penyelesaian yang dicari ada di hadapan mata. Usah bimbang kerana solusinya ada pada anda saat ‘hubungan’ sedang hangat berlangsung.


Cara Kembalikan Kehebatan, Kekuatan Dan Ketahanan Seks Suami Di Atas Ranjang

1. Praktikkan Posisi Yang Betul
Ada ketikanya posisi yang salah sewaktu berhubungan mampu ‘merencatkan’ suasana. Gaya suami berada di atas istari dikatakan lebih baik kerana ia berupaya memacu aliran darah sekali gus memberi ereksi yang lama dan kuat. Elakkan keadaan isteri berada di atas ketika hubungan baru bermula kerana ia menyusahkan suami untuk mengawal suasana dan aktiviti seterusnya. Sekali-sekala keluarkan zakar suami dari faraj isteri saat hubungan sedang asyik dijalankan. Teknik ini dikatakan berkesan untuk mengalihkan perhatian suami dan membuatkan ejakuiasi berlaku terlalu awal.

2. Tenangkan Diri Sebelum Berhubungan
Terlalu gelisah dan gugup juga membuatkan suami kurang ereksi. Mungkin ketika pertama kali berhubungan, situasi seperti ini sering terjadi. Sebaiknya tenangkan fikiran dan hindarkan kebimbangan dengan melakukan aktiviti yang menceriakan seperti bertukar cerita dengan isteri mengenai minatnya atau menonton rancangan yang digemari. Setelah perasaan kembali tenang, perlahan-lahan mainkan peranan sebagai suami yang mengepalai’ rumah tangga. Mungkin tidak sempurna di awalnya tetapi lama kelamaan kenikmatan itu pasti berganda.

3. Rajin-Rajin Bersenam
Kerap lakukan senaman perut. Gerakan seperti ini membantu suami untuk menguatkan otot dibahagian tersebut sekali gus mempertahankan tempoh ereksi. Di samping itu, rajinkan diri untuk membuat senaman kagel bagi menguatkan zakar. Mungkin tiada kajian yang membuktikan ia membantu untuk membesarkan saiz zakar tetapi memadailah jika ereksi anda berlangsung dalam jangka masa yang lama.

4. Hentikan Tabiat Merokok
Ketika melakukan hubungan kelamin pengaliran darah yang lancar sangat diperlukan bagi memberi lebih ‘kehangatan’. Namun sekiranya pasangan anda seorang perokok tegar maka ‘kemuncak cinta yang diinginkan pasti berakhir kekecewaan. Berhenti daripada tabiat merokok sekiranya ingin rasai kehangatan’ bersama pasangan. Tentunya pola hidup yang sihat mampu menjana keharmonian sebuah rumahtangga sekali gus memberi kemampuan luar biasa’ dalam kehidupan seksual anda..

Yang penting, kerjasama diranjang sangat diperlukan untuk menikmati kehangatan hubungan seksual bersama suami dan isteri. Selamat mencuba Cara Kembalikan Kehebatan, Kekuatan Dan Ketahanan Seks Suami Di Atas Ranjang..

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check