Penjelasan Najwa Latif Isu Anak DerhakaPrevious Article
4 Selebriti Paling Dibenci,Kenapa?Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Apabila Budak Bawah Umur Skodeng Lelaki

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Terkadang pening jugak kepala mak bapak bila memiikirkan keinginan melampau anak gadisnya yang tak sepatutnya ada pada usia semuda mereka. Mungkin pengaruh dari cerita-cerita yang mereka tonton di kaca tv atau apa yang mereka lihat divideo, jadi perasaan ingin tahu mereka tentang keberadaan ‘objek‘ lelaki dewasa semakin meluap-luap dan bila kesempatan terhidang luas didepan mata memungkinkan budak-budak yang dah terhasut kehaluan kiri (boleh dikatakan tahap sangap) ini tak akan melepaskan peluang keemasan ini.
source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check