Ramai Persoalkan Neelofa Tercalon 3 Kategori ABPBHPrevious Article
Gambar Nik Aziz Sambut Hari Lahir + BiodataNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Alvin Dan Vivian Buat Video Tutorial Seks Di YouTube

Article   1 Comment
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Ingatkan kena hukum. Rupanya mereka tak kena apa2 tindakan dari kerajaan malaysia. Usah kata nak hukum bahkan mereka seolah2 digalakkan untuk bercerita mengenai seks bebas. Kali neh mereka bercerita mengenai seks di youtube.
Alvin Dan Vivian Buat Video Tutorial Seks Di YouTube

Mula2 share tips untuk “ffff” pasangan masing2 lepas tue maybe dorang sendiri akan melakukan aksi tersebut dan siarkan di youtube. Sebelum neh hanya gambar2 jek yang depa share di blog. Sekarang mereka semakin advanced dengan buat video.
Persoalannya apakah kita perlu terbuka seperti ini? Maksud aku mengadakan seks open di dalam video dan bercerita mengenai seks tanpa sempadan malu dan segan?
Pendapat aku kalau ko nak citer bab seks sekalipun cover la sikit. Lagi satu benda neh tak perlu dipublickan. Kata nak bebas sangat kan, demokrasi apa jadah so ko pastikan la video2 tersebut hanya kepada penonton2 tertentu. Bukan nya public.
Risau la juga buatnya budak2 terdedah dengan video kat bawah neh. Youtube la katakan.
Lue fikirlah sendiri.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   1 Comment
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check