Payung Moden Transparent Guna BateriPrevious Article
Suara Hangat Yang Diperlukan Ketika Hubungan IntimNext Article
Breaking News
  • Kami Didera Secara Seksual Di Sabah-Pendatang Filipina Filipino Muslims shout slogans during a prayer rally in Taguig, Metro Manila on March 6, 2013. Fleeing Filipinos from Sabah now say that have endured years of torture and sexual [...]
  • Pentadbir Syok.Org Ditahan Kerana Isu HakciptaPentadbir Syok.Org Ditahan Kerana Isu Hakcipta Sejak beberapa tahun yang lepas, pihak berkuasa telah mengambil tindakan dengan mematikan akses kepada beberapa laman perkongsian, dan kini kelihatan beberapa laman tempatan turut hadir [...]
  • Kiram Tak Kisah Masuk JelMANILA, Filipina - Lelaki yang mendakwa dirinya pewaris Kesultanan Sulu, Jamalul Kiram III menegaskan, dia bersedia untuk dipenjarakan, menurut sebuah akhbar dalam talian semalam.Kenyataan itu dibuat Kiram III semasa dia [...]

Latest Hot

Alat Sulit Berbau,Normal Atau Tidak?

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

KEPERCAYAAN diri seorang wanita ketika bercinta dipengaruhi, salah satunya oleh keadaan organ sensitifnya. Namun demikian, ramai yang menjadi tak percaya diri kerana aroma bau tak sedap yang dihasilkannya.

Bercinta merupakan salah satu kegiatan yang menjadi keperluan setiap individu. Saat melakukannya, kepercayaan diri menjadi suatu hal yang penting. Kerana, ketika melakukan seks, anda dituntut untuk mengerahkan diri anda yang sebenarnya.

Malangnya, kepercayaan diri wanita kerap turun mendadak kerana aroma tak sedap yang berasal dari Miss V. Normalkah hal ini?

Seperti paparan dari Cosmopolitan, setiap wanita mempunyai aroma tersendiri yang dihasilkan oleh tubuhnya. Secara umum, Miss V memang mempunyai aroma yang unik dan kadarnya pun berbeza antara satu wanita dengan wanita lainnya. Namun demikian, apabila aromanya sudah begitu menyengat, anda perlu memerlukan bantuan doktor untuk rawatan lanjut.

Jika aroma tersebut dihasilkan oleh peluh berlebih, cubalah untuk membersihkannya dengan sabun lembut tanpa aroma serta antibakteria. Kemudian keringkan dengan tuala bersih dan taburkan bedak di kawasan sensitif anda atau gunakan kaedah yang lain agar kehidupan seksual anda jadi yang terhebat.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check