Ayah Meninggal Kerana Gambar Peluk Lelaki Di FacebookPrevious Article
Mesej Terakhir Mangsa Kemalangan Federal HighwayNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

28 Aksi Gedik Terlampau Pelik Gadis Asia

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
28 Aksi Gedik Terlampau Pelik Gadis Asia

28 Aksi Gedik Terlampau Pelik Gadis Asia
xlupadotcom1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

INFO MAKSUD GEDIK :

Gedik itu sinonim dengan perempuan?

Gedik?
Situasi macam mana yang boleh buat kita secara tiba2 naik meluat lalu terus cakap “Eeuuuwww…gediknya pompuan tu” (sila baca dialog dengan ekspresi muka yang tak boleh blah). Eh, bila da sebut euwwww panjang2 sampai herot mulut kadang2 leh jadi annoying dah, ye tak? Tiba2 teringat IniAnwarHadi. :D
Saya cuba google maksud gedik. Tak jumpa lak. Atau saya malas nak cari betul2? Dalam Kamus Dewan apa maksud gedik ye?
Orang cop kita perempuan GEDIK bila?
  • Perangai mengada-ngada yang amat.
  • Buat2 manja tak kena tempat. Budak kecik yang comel pun kalah.
  • Ketawa non-stop dengan volume yang kuat tanpa peduli orang sekeliling. Macam dia sorang pandai gelak.
  • Sukahati bergaul dengan kenalan lelaki tanpa batasan. Bergelak ketawa, bertepuk tampar.
  • Muka tak tahu malu. Haa…macam mana tu?
  • Suka sangat menunjuk. Tak kira la pakaian dia ke, wajah yang ‘cun’ ke, atau pape jela benda yang boleh dia show off. Serius sangat meluat, bila dia show off dan kita wat dek, dia tarik muka masam. Bila ada orang lain yang ‘puji’, dia senyum sampai ke telinga.
  • Suka tarik perhatian orang, lebih2 lagi tarik perhatian lelaki.
  • Menggatal @ memiangkan diri dengan bf/laki orang.
  • Terhegeh-hegeh kat mamat hensem yang dia minat, tapi mamat tu wat dek je kat dia.
  • Terkinja-kinja tak kena tempat. Kat depan public contohnya. Eh, ni boleh masuk dekat “muka tak tahu malu” jugak kan? -_-”
Itu yang saya terfikir sekarang. Ada nak tambah lagi?
Tapi kenapa bila gedik je, perempuan?
gedik=perempuan?
perempuan=gedik?
Tak semua perempuan gedik. Betul tak? Sebab bukan semua perempuan suka dengan perangai gedik ni. Kadang2 bila tengok ada perempuan gedik, mak aiii…dahla sakit mata, sakit hati pankreas tengok betapa gediknya kaum sejenis ni, naik malu pun ada. Tak gitu? Nak tegur, kang orang cakap “Pandai je nak tegur orang, cermin diri sendiri dulu!!”.
Kalau kawan sendiri yang gedik macam mana? Dahla meluat satu, asyik disajikan dengan kegedikan kawan sebab banyak spend masa dengan kawan. Nak tegur kang kecik hati pulak. Pastu lama2 bergaul dengan orang gedik, ikut tergedik sekali, tak ke haru-biru jadinya?

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check