Video Kesian Isteri Dicerai Kerana Tiada DaraPrevious Article
Curi TV Hotel Guna TaliNext Article
Breaking News
  • Soalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan PolitikSoalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan Politik Kementerian Pelajaran Malaysia tidak bertanggungjawab berhubung soalan peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini yang mempunyai soalan mengenai perhimpunan BERSIH 3.0.  Menurut seorang jurucakap [...]
  • Boobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar PayudaraBoobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar Payudara Sejak  penggunaan internet yang meluas , pelbagai website sosial muncul dari myspace, Friendster, kemudian ada Facebook, Twitter, dan Instagram. Terkini dan sedang hot Boobstagram [...]
  • Dipanah Petir Ketika Pegang TelefonDipanah Petir Ketika Pegang Telefon “Ketika itu terdetik di hati saya mungkin anak bongsu saya sudah meninggal. Lalu dalam keadaan gelap saya dapat capai telefon bimbit isteri sebagai sumber cahaya dan [...]

Latest Hot

(Video) Majalah 3 Kantoi Tipu Penonton

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Dalam Majalah 3 pada Sabtu lepas,Mazidul Akmal Sidik telah menipu penonton bersama TV3 (suku) dengan video lakonan semula yang telah dirancang.

Peliknya tiada perkataan aksi lakonan semula pada screen seperti biasa.Malah Mazidul Akmal ini juga melaporkan kejadian itu seolah benar-benar berlaku dan bukan lakonan.
Rahsia ini bocor bila pelakon upahan ini dengan bangganya menayangkan aksi stunt mereka di internet.

Superbike ini bengang bila digelar pelesit jalanan..

Dari sejak berita ini tersebar,ramai geng superbikes yang bengang cuba dapatkan penjelasan dari Mazidul di facebook,tapi malang bila dia telah block dan tidak lagi aprove org yg tak dikenali..

sumber cari.com.my

Bersamamu TV3 Kantoi Paksa Budak Menangis SINI

Yang sebenarnya ini ialah aksi lakon semula. Ini pengakuan dari geng2 riders sendiri beb. Dorang terlibat dalam rakaman ini tue pasal dorang bengkek dan sakit ahti sebab difitnah secara terang2an di tv3.Contoh ko le kan. Kalau tetiba orang panggil ko berlakon dalam sesuatu filem. Contohnya ko berlakon jadi pencuri. Then tv siarkan dalam berita eh ko la pencuri yang terkantoi sebab mencuri. Apa perasan lue?Macam tue la perasan riders tue.

 Benda tak buat orang tuduh lue buat dorang mesti sakit ahti punya der.Tujuan MAS [Mazidul Akmal Sidek] tue sebenarnya nak promote kepentingan AES. Tak salah. Usaha untuk menjelaskan kepada masyarakat kepentingan AES tue memang tak salah. 
Yang salah bila korang menipu dan memanipulasikan peranan sesetengah pihak.Masyarakat tak tolak AES. Yang kita tolak cara ia dilaksanakan. Masyarakat akur dengan undang2. Yang kita tak akur bila ia disalahguna. Apatah lagi bila kita mohon agar gantikan saman dengan hukuman lebih tegas seperti khidmat masyarakat ke apa.. itu bukti yang kita orang juga bersungguh2 mahu menguatkuasakan undang2 hingga ke tahap yang terbaik.
Supaya sesama kita dapat ikut peraturan. Zaman sekarang dengan duit orang tak lut. Tapi kalau lue denda dia cuti tandas sebulan mao dia menangis. Mao dia serik nak mampos untuk ulangi kesalahan lampau.Ini lue denda soh bayar. Lue jual undang2. Lue nak paksa rakyat akur. Jangan la harap. Benda yang melibatkan duit adik beradik pun bergadoh. Ini dengan kerajaan? Berpatah tulang berkerat leher la masyarakat dengan bn.Apatah lagi bila AES itu dikendalikan oleh swasta. Sampai ke mampos kita tak percaya ia untuk kebajikan rakyat. Mesti sebab nak cari duit ekspress. 
Taknak mengaku takpe. Bukti terarah ke situ juga. Spin2 pun tak guna pasal masyarakat tak bodoh. Dorang reti menilai dan berfikir oke.Berbalik kepada satu siaran yang disiarkan di tv3 menerusi majalah 3 yang dikendalikan oleh Mazidul Akmal Sidek baru2 ini. Tujuan mereka of course nak promote AES.Tapi cara aksi rakam semula dilaporkan dan disiarkan itu seolah2 ia rakaman sebenar. Apa salahnya inform bahawa itu rakaman semula?Aku tak fikir orang akan marah kalau majalah 3 bagitau bahawa benda tue rakaman semula. Itu lebih baik daripada mereka dapat tahu sendiri.. ehh tue rakaman semula ka? Aku punya la ingat ia benda betul. Demm.
 Kena tipu. Takde kredibliti arh cara dorang melaporkan sesuatu.Nampak? Yang rugi akhirnya lue. Tapi gua tak kisah. Asal orang akan undi PR apa nak heran dengan kredibliti tv3 dan bn? Sekadar nak bagitau apa yang sedang hangat di media sosial je la.Sumber

Jawapan Balas Mazidul Akmal Isu Tipu Penonton KLIK SINI

Mazidul Cabar,Geng Bikers Akan Buat Rombongan Ke Sri Pentas

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check