Gambar Hot Mia Chan,Ibu Tercantik Di DuniaPrevious Article
Alat Sulit Berbau,Normal Atau Tidak?Next Article
Breaking News

Latest Hot

Payung Moden Transparent Guna Bateri

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Payung merupakan perkara yang paling penting ketika waktu hujan bagi mengelakkan diri daripada kebasahan..Namun, pernah tak korang membayang sekaki payung tanpa “payung” nya di bahagian atas tetapi masih mampu untuk menangkis air hujan? Haa, bunyi macam pelik kan? Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, meh baca kat bawah ni.. 

Seorang pereka yang berasal daripada Korea Selatan, Park Sung Woo Jung Kwon telah berjaya mencipta sekaki payung yang luar biasa dan menarik. Payung tersebut hanya mempunyai batangnya sahaja dan “payung” nya pula terhasil daripada sistem udara. Payung lutsinar ini merupakan salah satu alat elektronik yang sangat mudah.

Dikenali sebagai Air Umbrella (Payung Udara), konsepnya adalah untuk mengalihkan atau membuang “payung” pada bahagian atas dan menggantikannya dengan sistem pertahanan udara. Air Umbrella ini juga direka untuk mempunyai bahagian pemegang atau batang yang boleh laras mengikut ketinggian yang sesuai pengguna.

Payung ini menggunakan tenaga bateri untuk beroperasi. Sekiranya hujan turun dengan lebat pada waktu itu, tenaga yang dihasilkan bagi membetuk perisai udara akan digunakan dengan banyak dan menghabiskan kuasa bateri pada waktu yang singkat.Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check