Basikal Moden Tayar Tanpa UdaraPrevious Article
Zina Melekat Hingga Mati (2 Gambar)Next Article
Breaking News

Latest Hot

Pakaian Yang Diperbuat Dari Sejuta Labah-Labah

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Pakaian merupakan keperluan asas yang sangat penting dalam kehidupan seharian..Lazimnya, bahan yang diperlukan bagi membuat sesuatu pakaian itu bergantung kepada jenis jenama ia dijual..Namun, bagi pakaian seperti di bawah ni, ia memerlukan bahan yang susah dicari, iaitu ‘benang’ daripada sejuta ekor labah-labah Golden Orb..Nak tahu apa rupa pakaian tu, meh usha kat bawah ni..

Sejenis pakaian daripada tekstil yang jarang dibuat daripada benang sutera sejuta ekor labah-labah akan dipamerkan hari ini di American Museum of Natural History di New York City.

Untuk menghasilkan kain yang berwarna emas-keemasan ini, seramai 70 orang dengan usaha selama 4 tahun diperlukan bagi mengumpul labah-labah dari jenis Golden Orb ini di sekitar tiang telefon di Madagascar, manakala sedozen pekeja lagi diperlukan bagi meneliti sutera sepanjang 80 kaki yang diekstrak dari setiap seekor labah-labah.

Hasil tekstil 11 x 4 kaki ini merupakan sekeping besar kain yang diperbuat daripada dari sutera labah-labah semula jadi yang ada di dunia ini.









Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check