Berikan Nama Kereta Proton Versi Kompak 2014 Dan MenangPrevious Article
Gambar Harimau Mengamuk Berakhir NgeriNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Koleksi Manusia Pelik-Pelik -bukan photoshop

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Koleksi Manusia Pelik-Pelik -bukan photoshop

Koleksi Manusia Pelik-Pelik -bukan photoshop-Wanita ni tak suka menggunakan cermin mata .Lalu dia buat pembedahan untuk memakai mata palsu di pipinya.
Gambar pelik-pelik ni bukan photoshop.So gambar ni betul?Benar-benar terjadi?

Tak…tak mungkin ada mulut tumbuh kat tangan.Sebenarnya gambar ini adalah tekni body art painting yang dihasilkan seorang pelajar kreatif dari Jepun. Dia guna cat Arylic untuk lukisan realistik ini.Apapun..ilusi dia memang menjadi.
 credit art Chooo San.
 Koleksi Manusia Pelik-Pelik (bukan photoshop) tengok lagi gambar dibawah
 
 
 

Comments

Tak Lupa Komen

Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check