Wanita Pinggang Ramping Kepuasan Tinggi LelakiPrevious Article
Permainan Listen,Listen DiperkenalkanNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Kisah Abg Semaun Mencelup Dalam Bilik Tidur

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Bini Abg Semaun angry bird

Abg Semaun suka membaca buku di bilik tidur. Bini abg semaun berbaring sebelahnya. Sambil membaca tangan abg semaun sekali sekala merayap ke dalam kain dan meraba-raba kolam bininya. Kemudianya beliau akan meneruskan bacaan dengan tekun. Kelakuan abg semaun sekali sekala dan terus menerus itu akhirnya menyebabkan bininya terangsang dan tidak tahan lagi lalu dengan segera bini abg semaun bangun dan dengan rakus menanggalkan baju abg semaun.

Buku abg semaun dilempar bininya ke lantai. Abg semaun terkejut dengan kelakuan rakus tiba-tiba itu lalu memarahi bininya. “Awak ni dah kenapa? Abg tengah sedap baca buku tak boleh sabar ke?”

“Abg duduk geli-geli banyak kali tu, saya ingat abg nak…,”jawab bininya.

“Ish ke situ pulak! ” rungut abg semaun.

“Dah tu.?…,” bini abg semaun makin hairan.

“Abg cuma nak basahkan jari supaya senang nak balikkan halaman buku ni. Entah apa-apa la awak ni.

source eltoro  

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check