Zon Merah Diistihar Pada Tanjung Labian Dan Tg Batu Felda SahabatPrevious Article
Remaja Belot Pada Negara Dikesan Pada Facebook?Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Puteri Sulu Kantoi Bohong Gambar Palsu

Article   2 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Anak perempuan Jamalul Kiram, yang duk mengaku dirinya Puteri, Jacel Kiram dikantoikan media Filipina apabila memperlihatkan gambar-gambar kejadian di Selatan Thai sebagai kononnya kejadian di Lahad Datu.
Jacel mempelihatkan gambar konflik Selatan Thai dalam satu sidang media sambil mendakwa ia kejadian pertempuran Jumaat lalu antara pasukan keselamatan Malaysia dengan pasukan yang setia dengan bapanya di Lahad Datu.

Kurang yakin dengan apa yang dipertontonkan, salah satu media Filipina, GMA melakukan penilitian lanjut terhadap gambar itu dan terbukti ia bukan pencerobohan di Sabah.
GMA mendakwa ia telah berulang kali cuba menghubungi Jacel untuk mendapatkan penjelasan berhubung gambar berkenaan tetapi gagal.
Jamalul Kiram bukan Sultan Sulu kerana Kesultanan itu tidak diiktiraf oleh Filipina atau mana-mana kerajaan berdaulat di dunia ini.
Ini menjadikan Jacel juga bukan seorang puteri raja seperti yang didakwanya dalam setiap sidang media.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   2 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check