Jururawat Rakam Gambar HantuPrevious Article
Pelajar 16 Tahun Dipaksa Mengaku Seks Dengan CikguNext Article
Breaking News
  • Pelajar Usia 14 Thn Tinju Muka Cikgu Bertubi-Tubi gambar hiasanDifahamkan, dalam kejadian Isnin lalu, pelajar tingkatan satu berusia 13 tahun terbabit hilang kawalan selepas didenda guru itu kerana tidak membawa buku teks mata pelajaran diajarnya.Semuanya bermula kira-kira jam [...]
  • Video Sedih Penderitaan Polis Berjuang Di Lahad DatuVideo Sedih Penderitaan Polis Berjuang Di Lahad Datu Video ini memaparkan perjuangan pegawai & anggota PDRM di Lahad Datu, Sabah dan dipersembahkan sempena Sambutan Peringatan Hari Polis ke 206 di Pulapol [...]
  • Lol Papa Gomo Dedahkan Video Orang PKR Onani PulaLol Papa Gomo Dedahkan Video Orang PKR Onani Pula Blog Papa Gomo memang Blog Panas yang banyak membawa isu isu berkaitan dengan moral pimpinan Pakatan Pembangkang. Blog ini sememangnya menjadi ancaman [...]

Latest Hot

Nenek Dipaksa Jual Bumbung Rumah Untuk Cucu Beli Dadah

Article   1 Comment
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

LAMPANG: Seorang lelaki memaksa datuk dan neneknya menjual atap rumah mereka supaya dia dapat menggunakan duit itu untuk membeli dadah.

Penduduk di tambol Ton Thong Chai di daerah Muang memanggil wartawan dan meminta mereka mendedahkan kisah pasangan tua itu. 
Mereka berkata, kehidupan Tomkam, 78 dan isterinya, Nangnoi, 73, amat susah. Pasangan itu kini tinggal di rumah kayu dua tingkat tanpa bumbung untuk berlindung. 

Pasangan tua itu terpaksa tidur di atas lantai dekat dengan tandas. Lantai di bahagian atas banyak yang berlubang dan apabila hujan, mereka terpaksa menutup tubuh dengan plastik.
Nangnoi berkata, dia terpaksa menjual bumbung dan kayu rumah kerana cucunya, Kitipong, 28, perlukan wang untuk membeli methamphetamine (syabu).
Katanya, cucunya itu akan memukul mereka sekiranya enggan memberikan wang. Pasangan itu menerima pencen sebanyak 700 baht (RM70) sebulan. 
Nangnoi berkata, dia telah menjual semua barang kepunyaannya untuk membiayai dadah cucunya. 
Katanya, kali terakhir dia tidak mempunyai wang untuk diberi kepada cucunya, Kitipong membuka dan menjual paip bilik mandi. 
Menurut pasangan itu, Kitipong melarikan diri ke Chiang Mai selepas mendapat tahu polis memburunya kerana menjual dadah. 

Comments

Tak Lupa Komen

Article   1 Comment
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check