Polis Buru Polis Yang Melarikan DiriPrevious Article
Ikon Filem Porno IndonesiaNext Article
Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Miss World 2013 Tidak Akan Berbikini Di Indonesia

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Miss World 2013 Tidak Akan Berbikini Di Indonesia

Miss World 2013 Tidak Akan Berbikini Di Indonesia-Kontroversi hangat mengenai pertandingan Miss World berbikini di Indonesia telah berakhir apabila pengerusi Miss World Organization bersetuju dengan syarat tuan rumah.

Sebaliknya, peserta hanya akan mengenakan sut mandi beserta kain pada pertandingan yang dijangka bermula pada 4 September depan.

Menurut jurucakap pertandingan, Adjie S. Soeratmadjie berkata, kategori itu tidak dimasukkan kerana mahu menghormati adat, budaya dan nilai tradisi Indonesia.

Pengerusi Miss World Organization, Julie Morlie turut mengesahkan tiada seorang pun daripada 137 peserta yang akan memakai bikini bagi tahun ini dan organisasi itu turut bersetuju dengan syarat yang dikenakan di negara itu.

“Kami menghormati permintaan negara tuan rumah dan tidak akan menjadi masalah berhubung isu itu,” katanya kepada Associated Press (AP).

miss-wolrd-2013-bikini

Adjie turut menambah, kategori bikini itu merupakan isu sensitif dan penganjur telah mengadakan perbincangan sebelum membuat sebarang keputusan.

Pihak penganjur turut menambah yang acara itu tahun ini akan memberi tumpuan kepada kecantikan dalaman, yang merangkumi aspek kecerdasan, akhlak dan pencapaian, bukan tertumpu kepada ciri-ciri fizikal semata-mata.

Comments

Tak Lupa Komen

Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check