Pesawat Tanpa Juruterbang Dilancarkan Untuk Serangan KeduaPrevious Article
Remy Risau Tapi Bangga Adik Serang PencerobohNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Luahan Pilu Seorang Perajurit

Article   5 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

LUAHAN HATI PARAJURIT

orang awam

kami bekerja waktu pejabat. jika rajin buat overtime. gaji kami besar. cuma perlu beri komitmen terbaik. kami sentiasa bersama keluarga. hari perayaan kami sentiasa ada.

Tentera

kami bekerja 24 jam sehari. kalau malas baru kami dapat lelap ayam. gaji kami kecil x setanding sijil n masa perkhidmatan. waktu perayaan jika ada belas kasihan dari pegawai atasan. tapi kami kena bagi komitmen terbaik, kena korbankan mentaliti kami, korbankan nyawa kami, korbankan kasih sayang kami. sentiasa tiada masa bersama keluarga terutama ketika bertugas. badan kami utk negara, makanan kami alakadar, perut kami buncit bila usia meningkat kerana kehilangan banyak hormon akibat lasak. pakaian kami x perlukan jenama.

APA YANG KAMI (Tentera) DAPAT!
KAMI GEMBIRA DAPAT LIHAT NEGARA KAMI AMAN.

Betul ke aman?

aman bagi rakyat. tapi bagi kami, kami sentiasa berperang. mental kami sentiasa di uji

Orang awam

belahlah askar….penceroboh masuk senang jer, askar buat apa?

Tentera

kami tiada belas. ikotkan jiwa kami cincang penceroboh negara. tapi kami penuh disiplin. strategi kami demi rakyat yg x berdosa. bukan semua pertahanan kami dibenarkan.

Orang awam

alahhhh. polis kita dah mati.
askar jalankanlah tugas

Tentera

malaysia negara diplomatik. malaysia sering gunakan perbincangan sebagai langkah utama. memang polis dah ada yang mati. tapi kalau tentera masuk campur. peperangn akan berlaku. bukan sahaja polis, malah org awam turut akn terkorban.

Orang awam

dahlah. kerajaan lembap.
tentera malas
kami rakyat ketakutan

Tentera

inilah penghargaan yang kami terima dari rakyat setelah korbankan keluarga kami, mental kami, hidup kami dan harta kami utk negara. tapi kami tetap setia kepada negara. nantikan arahan dan kami akan bertindak. tindakan kami ada strategi. polis pon hebat cuma mereka x d beri kuasa oleh undang2. rakyat bersuara, kami terima, arahan diberi, kami mara. kerana Malaysia, kita yang punya.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   5 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check