Review Man Sewel Datang KLPrevious Article
Lan Pet Pet Tak Dedah Keluarga Bimbang Di AncamNext Article
Breaking News
  • Akibat Suami Gay,Masih Dara Selepas 6 Thn KahwinBukti itu diperkukuhkan dengan penemuan diari M dan pengakuan rakannya yang memberitahu M homoseksual sejak di bangku sekolah.“Untuk mencari bukti lebih sahih, saya memasang pita rakaman di dalam kereta dan [...]
  • Budak Dicabul Hampir Jadi Gay Budak Dicabul Hampir Jadi Gay [...]
  • Lenyek Bayi Gilir-Gilir Hingga Mati “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara. “Kami semakin hairan apabila suami [...]

Latest Hot

Kesan Mogok Lapar, Israel Serah Palestin 91 Jenazah

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

GAZA – Kerajaan Israel hari ini menyerahkan jenazah 91 rakyat Palestin yang terbunuh dalam serangan, melibatkan satu tempoh lebih empat dekad lalu, ke atas rejim Yahudi.

Ia antara lain dipercayai ada kaitan dengan mogok lapar yang diadakan oleh tahanan Palestin.

Jenazah-jenazah yang dikebumikan di beberapa kawasan tanah perkuburan Israel, tiba di Tebing Barat dan Gaza awal hari ini, demikian menurut laporan Pihak Berkuasa, Wafa.

Tujuh puluh sembilan jenazah diserahkan kepada pihak berkuasa Palestin di Ramallah, Tebing Barat pada satu majlis rasmi tentera, yang turut dihadiri Presiden Mahmoud Abbas.

Baki 12 jenazah pula diserakan kepada keluarga masing-masing di Gaza.

Jenazah yang dipulangkan itu termasuklah tujuh rakyat Palestin yang terlibat dalam serangan ke atas hotel The Savoy di Tel Aviv pada 1975.

Beberapa keluarga menuntut ujian DNA bagi memastikan kesahihan identiti anggota keluarga yang dikatakan telah meninggal dunia.

Jurucakap kerajaan Israel, Mark Regev berkata, langkah memulangkan jenazah-jenazah itu sebahagian daripada proses membina keyakinan bagi membolehkan proses perundingan damai kembali dihidupkan.

“Israel bersedia untuk memulihkan perundingan dengan segera tanpa sebarang syarat,” katanya dalam satu kenyataan. ~sinar

. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check