Bedah Siasat PI Bala Dijalankan,Belum Ada KeraguanPrevious Article
Artis Seksi Akui Onani Setiap Kali Tonton PornoNext Article
Breaking News

Latest Hot

Gambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan Menyusul

Article   20 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Gambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan Menyusul

Menerusi satu blog yang baru diwujudkan. Blog tu terbitkan artikel pertama pada hari khamis, 14 mac 2013.

Artikel itu menceritakan tentang hubungan seks sambil memaparkan gambar dua orang lelaki yang melakukan aksi berpeluk dan bercium. Salah seorang lelaki tersebut mempunyai wajah mirip anwar ibrahim.

Gambar hitam putih. Rakaman dari dua sudut. Tak pasti siapa yang edarkan dan apa tujuan dia edarkan tetapi dipercayai ia ada kaitan dengan pru ke 13.

Susulan dengan penyebaran gambar tersebut, video seks mengenai rakaman tersebut juga mungkin akan didedahkan. Ikut dari gaya dorang la. Dulu pun depa edarkan gambar then edarkan video.

Apa yang perlu penyokong pr buat?

1. Keep clam. Tunggu penjelasan dulu.

2. Tak perlu bertekak gaduh pasal neh. Kalau betul itu dsai dakwa la ikut saluran undang2. Aku percaya rakyat lebih selesa kalau kes neh dibicarakan ikut saluran undang2. Itu lebih baik. At least tak memalukan umno yg asyik kena hadap persepsi suka sebar benda lucah.

Lagipun rakyat malaysia tak suka seme2 benda neh. Kita tak suka mana2 pihak sekalipun dok sebarkan lucah sana lucah sini. Jika ya ada, bukti itu apa seme, sila dakwa dan proses ikut saluran undang2. Mahkamah ada, undang2 syariah pun ada, hah apa lagi. Gunakanlah benda tue. Bukan kah tujuan dia untuk digunakan? Adakah saluran undang2 itu hanyalah perhiasanjek?

3. With or without dsai perjuangan tawan putrajaya tetap diteruskan. Kita bukan sokong individu tapi idelogi. Jadi sebarkan apa2 lucah tak membawa kebaikan pun… kalau betul, itu dsai je la yang terkesan. Kalau tak betul lagi parah.. kena curse pula dengan rakyat marhaen. Sebarkan fitnah.

4. Apapun jangan buat kesimpulan sehingga mendengar hujah dari kedua2 pihak. Dengarla penjelasan dari dsai dulu sebelum simpulkan sesuatu.

Ini antara gambar yang mereka sebarkan. Baca Lagi SINI

Blog yang dimaksudkan ;

http://rajagoyang360.blogspot.com/

Nampaknya Umno tetap tidak berputus asa untuk menjatuhkan maruah Datuk Seri Anwar Ibrahim walau dengan apa cara biarpun melalui fitnah demi fitnah.

Agen fitnah Umno begitu bersungguh tengah malam tadi mempromosikan beberapa laman web blog yang memaparkan seorang tokoh yang kononnya Anwar Ibrahim sedang bercumbu dengan seorang lelaki.

Beberapa blogger telah mengulas mengenai perkara itu sejak malam tadi.

Bagi mereka, fitnah terbaru daripada penyokong Umno adalah fitnah liwat 3 menjelang PRU13 yang mana BN bakal tumbang, beberapa keping gambar yang disyaki adalah sedutan dari video telah dilakonkan oleh penyokong BN kini tersebar di sebuah blog yang baru ditubuhkan dan hanya mempunyai post ini saja.

Berdasarkan kajian kami, gambar-gambar yang kami percaya adalah sedutan dari video, adalah rakaman oleh pelakon-pelakon upahan Umno kerana mereka tahu bahawa BN bakal menjadi pembangkang.

Dari pengamatan kami, badan lelaki dalam gambar itu adalah terlalu tegap dan terlalu muda, tiada kedutan jika mahu dibandingkan lelaki berusia 65 tahun.

“Umno begitu hebat dalam melakonkan watak orang orang yang menjadi musuh kepada kuasa mereka dan begitu terdesak mematikan watak penting dalam merakyatkan ekonomi rakyat,” tulis blogger Erapasca.-Harakah Daily

Comments

Tak Lupa Komen

Article   20 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check