Penceroboh Dapat IC,Menyamar Orang KampungPrevious Article
Saat Cemas Penceroboh Beli Sekotak Rokok Dengan RM50Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Emak Zed Zaidi Diugut Orang Gaji Keturunan Sulu

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Emak Zed Zaidi Diugut Orang Gaji Keturunan Sulu
Emak Zed Zaidi Diugut Orang Gaji  Keturunan Sulu
Macam-macam krisis orang kita dengan Filipina sekarang kan..
Pagi tadi, Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi sempat memuat naik status Twitternya, mengatakan bahawa pembantu rumahnya yang berwarga kenegaraan Filipina telah melarikan diri daripada rumahnya.
Zed menulis dengan nada emosi, “orang gaji Filipina aku lari pagi tadi, ugut mak mentua tak takut kat dia ke? Dia cakap dia orang Sulu. Elok kau lari, aku boleh tukar orang gaji baru”.
Fuh sampai main-main ugut gitu.
Sepatutnya dia datang sini cari rezeki yang halal, buatlah cara yang halal.
Kalau nak pergi pun buatlah cari yang berhemah.
Ini biar majikan terkontang-kanting dengan pemergiannya yang sebegitu.
Tak gitu?
Semoga Zed dan keluarganya tak serik nak ambil orang gaji lagi selepas berlaku insiden sebegini.-Mynewshub

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check