Kereta Terkecil Di Dunia Buatan Tangan Kini DijualPrevious Article
Cara-Cara Senang Hendak Merogol SepuasnyaNext Article
Breaking News
  • Akibat Suami Gay,Masih Dara Selepas 6 Thn KahwinBukti itu diperkukuhkan dengan penemuan diari M dan pengakuan rakannya yang memberitahu M homoseksual sejak di bangku sekolah.“Untuk mencari bukti lebih sahih, saya memasang pita rakaman di dalam kereta dan [...]
  • Budak Dicabul Hampir Jadi Gay Budak Dicabul Hampir Jadi Gay [...]
  • Lenyek Bayi Gilir-Gilir Hingga Mati “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara. “Kami semakin hairan apabila suami [...]

Latest Hot

Canggih Jet Pertama Keluaran Honda

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Syarikat automotif terkemuka dunia, Honda kini sedang mula mencuba pasaran produk baru..Kini, produknya bukan sahaja terhadap terhad kepada pengangkutan darat, malah terbuka kepada pengangkutan udara hasil daripada produk terbarunya iaitu penghasilan sebuah jet peribadi yang diberi nama Honda Jet HA-420..Nak tahu dengan lebih lanjut, meh usha kat bawah ni..

Jet peribadi keluaran Honda ini boleh memuatkan seramai 6 orang penumpang dan cukup sesuai untuk dijadikan pengangkutan bagi percutian keluarga yang inginkan layanan setaraf VIP dan seselesa yang mungkin.

HondaJet Ha-420 ini mempunyai reka bentuk yang unik bermula daripada bahagian enjin, bahagian sayap dan bahagian komponen pesawat yang lain. Ia direka dengan tujuan untuk mengurangkan daya geseran sewaktu penerbangan serta mengekalkan kelajuan yang memberangsangkan iaitu 483 mph.

Dengan sistem penerbangan yang direka dengan rekaan terbaru daripada Garmin G3000 dan dua enjin jet kipas turbo HF20 yang dipasang pada bahagian sayap, anda akan merasakan yang pesawat HondaJet HA-420 merupakan pesawat yang paling berjaya dalam kelasnya.

HondaJet pernah membuat penampilan sulungnya pada Disember 2003. Ia dipaparkan kepada umum pada Julai 2005 di sebuah pertunjukan udara, EAA AirVenture yang telah diadakan di Oshkosh, Wisconsin.

Dengan gabungan beberapa bahan komposit yang ringan, enjin yang cekap, reka bentuk yang aerodinamik, HondaJet dikatakan mampu mencapai kecekapan bahan api sehingga 35% berbanding pesawat lain seumpamanya.

Dengan gelaran “pesawat peribadi yang paling ringan”, HondaJet HA-420 kini sudah berada di tahap pemasangan akhir dan akan diuji pada awal tahun 2013 dengan anggaran harga sebanyak US$4.5 juta sebuah.


source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check