Kronologi Bala Malapetaka Yang Menimpa Saiful Selepas Sumpah LaknatPrevious Article
Misteri Tedung Selar Suka Kejar Orang Kampung TerungkaiNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Budak 12 Tahun Korban Terbaru Lahad Datu

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Seorang budak lelaki berusia 12 tahun maut manakala seorang lelaki berusia 30 tahun cedera dalam kejadian silap tembak ketika pasukan keselamatan sedang melakukan pemeriksaan di Kampung Sungai Bilis, Tanjung Batu pagi ini.
Pasukan keselamatan ketika kejadian sedang memeriksa sekumpulan orang yang disyaki mempunyai kaitan dengan pengganas sebelum berlaku pergerakan dalam belukar berhampiran yang menimbulkan kebimbangan pasukan keselamatan yang mereka akan diserang hendap.
 

pic hiasan

Pasukan keselamatan telah melepaskan tembakan bagi mengelak diri daripada menjadi mangsa, malangnya tembakan itu mengenai seorang budak berumur 12 tahun tanpa disengajakan.

Perkara itu disahkan Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar dalam sidang media petang ini.

Kampung Sungai Bilis merupakan kawasan zon merah ketika ini.

Kedudukan itu menyebabkan sebarang pergerakan yang luar biasa mampu menimbulkan kemungkinan berlaku serangan oleh pihak pengganas.

Ketika awal konflik di Sabah, seramai enam anggota polis mati setelah diserang hendap oleh pengganas di Semporna dan jasad sebahagian besar mereka telah diperlakukan dengan kejam termasuk ada yang dipenggal kepala dan perut ditusuk dengan parang.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check