Review Nokia Lumia Yang CanggihPrevious Article
Gaya Seksi Miss Universe 2011 Di Majalah MaximNext Article
Breaking News
  • Soalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan PolitikSoalan Peperiksaan SPM Pun Jadi Medan Politik Kementerian Pelajaran Malaysia tidak bertanggungjawab berhubung soalan peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini yang mempunyai soalan mengenai perhimpunan BERSIH 3.0.  Menurut seorang jurucakap [...]
  • Boobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar PayudaraBoobstagram, Laman Sosial Untuk Berkongsi Gambar Payudara Sejak  penggunaan internet yang meluas , pelbagai website sosial muncul dari myspace, Friendster, kemudian ada Facebook, Twitter, dan Instagram. Terkini dan sedang hot Boobstagram [...]
  • Dipanah Petir Ketika Pegang TelefonDipanah Petir Ketika Pegang Telefon “Ketika itu terdetik di hati saya mungkin anak bongsu saya sudah meninggal. Lalu dalam keadaan gelap saya dapat capai telefon bimbit isteri sebagai sumber cahaya dan [...]

Latest Hot

Awek Paling Cun Kalahkan Awek Korea

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Nama sebenar wanita ini wang jia yun, dia menetap di shenzen china. Dia menyebarkan gambarnya di internet dan membuat banyak orang bertanya-tanya apakah dia seorang gadis atau hanya sebuah boneka cantik.


Chia-Yun telah menjadi perhatian utama di Korea Selatan dengan kedudukan carian teratas, kerana dia telah meletakkan gambar-gambar yang indah di blog nya, dan ia digambarkan sebagai “boneka impian” bagi kaum lelaki.

Setelah gambar-gambar Wang Jiayun tersebar di internet, namanya menjadi sebutan ramai bahkan namanya mendahului pencarian teratas di pelbagai portal web utama Korea pada tarikh 16 dan 17 februari 2011. Pada pada tarikh 17, jumlah kunjungan ke Web blog Wang Jiayun sudah menjangkau 3.5 juta.

Sebahagian besar gambarnya tersebar liar melalui Internet di mana ia mencapai forum dan laman web dengan peringkat teratas / tertinggi di seluruh China, Taiwan dan Hong Kong khususnya di Korea dan dia terus di gelar sebagai boneka live action blow-up.

Dengan mata bulat besar, wajah oval yang tajam, dagu runcing, tubuh seksi dan ramping kurus kaki panjang, kulit putih bersih mengingatkan saya pada tokoh Yuna di Final Fantasy watak permainan yang diminati setiap lelaki.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check