Pengalaman Gangguan Seram Sejak Tahun 2000 (part10)Previous Article
Gadis CantikTrauma DicabulNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

5 Kebodohan Lelaki Ketika Seks (Bacaan Dewasa)

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Kita semua tentunya amat menginginkan hubungan seks bersama pasangan menjadi sesuatu yang terbaik,menyeronokkan dan memberikan kepuasan batin kepada kita dan pasangan kita.

Hubungan seks yang baik berlandaskan kepada berbagai faktor.Antara salah satu faktor yang penting harus di titikberatkan dan di beri perhatian adalah posisi atau cara kita melakukan seks iaitu perkara-perkara yang tidak sepatutnya kita lakukan terhadap pasangan kita.

Sehubungan itu,sebagai sedikit panduan buat kita semua,kali ini saya akan senaraikan beberapa kesilapan yang biasa kita sebagai lelaki lakukan ketika melakukan hubungan seks dengan pasangan.

1)Agresif/Pentingkan diri.

-Memperlakukan pasangan mengikut kehendak berahi sendiri.Seks yang menyeronokkan lahir dari keintiman keinginan dan rasa ghairah yang selari antara satu sama lain.Anda mesti mengawal emosi dan keberahian anda mengikut rentak bagaimana hubungan seks anda berjalan.Beri ruang kepada pasangan meningkatkan ghairah dan berahinya mengikut perasaan atau moodnya ketika itu.

2)Memaksa pasangan melakukan sesuatu yang tidak membuat dia selesa.

-Melakukan seks dengan posisi yang beragam memang baik.Tetapi anda perlu juga memastikan adakah pasangan anda selesa dengan apa yang ingin anda lakukan.Memberi keselesaan kepada pasangan amat penting kerana jika si dia tidak selesa dengan posisinya,ia akan memberi kesan kepada perasaannya juga.

3)Terlalu budiman.

-Lelaki budiman memang disukai wanita.Tetapi dalam hubungan seks,sikap budiman kadang-kadang boleh membuat wanita bosan.Tak dinafikan ada lelaki yang terlalu berhati-hati ketika melakukan seks,seperti teragak-agak untuk menindih tubuh pasangan.Mungkin ramai yang tidak sedar bahawa wanita sebenarnya suka menerima berat badan lelaki menindih badan mereka.Ia membuat mereka rasa diperlukan,rasa selamat dan dilindungi,rasa disayangi atau pun sekadar mereka memang suka merasakan tenaga dan kuasa seorang lelaki.
 
4)Tiada tindakan atau seperti patung/robot.

-Sikap anda seperti patung/robot yang hanya tahu melakukan apa yang perlu sahaja.Ketika melakukan seks,gerakan badan anda ibarat irama yang menggerakkan perjalanan seks tersebut.Bergerak dan berikan tindak balas mengikut rentak dan tahap keberahian pasangan anda.Misalnya ketika pasangan anda sedang ‘menunggang’,anda juga perlu mengikut gerak tunggangannya samada maju ke depan,reverse ke belakang,atau pusing ke kiri dan kanan.

5)Tiada variasi.

-Setiap kali melakukan seks anda hanya melakukan apa yang biasa dilakukan saja.Cubalah lakukan seks dengan cara atau gaya yang berbeza sekali sekala.Variasi amat penting kerana jika selalu melakukan perkara yang sama,siapa pun akan jemu dan bosan.Variasi juga tak terbatas kepada cara,gaya atau posisi seks saja.Ia juga termasuklah masa,keadaan dan tempat anda melakukan seks tersebut.Misalnya kalau anda biasa melakukan seks dibilik tidur,apa salahnya sesekali lakukan ditempat yang berbeza seperti di dapur,di kamar mandi,atau pun di kawasan tertutup di halaman rumah anda.

Beberapa kesilapan diatas biasanya tanpa kita sedari kita lakukannya.Walaupun sesetengah dari kita menganggap ia perkara yang remeh,namun sebenarnya ia akan memberi kesan jangka panjang kepada kestabilan dan keintiman hubungan seks kita dengan pasangan.
Jadi,eloklah kita cuba mengelakkan diri dari melakukan kesilapan-kesilapan tersebut agar setiap kali kita melakukan hubungan seks dengan pasangan,ia menjadi sesuatu yang terbaik,menyeronokkan dan membahagiakan.

. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check