Pramugari Cantik Seks Dengan Hantu RayaPrevious Article
Tips Bahagia Dalam Hubungan IntimNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Tuala Wanita Murah Yang Berulat

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Tuala Wanita Murah Yang Berulat

Tuala Wanita Murah Yang Berulat

xlupadotcom1

Berhati-hati bila membeli tuala wanita,terutama yang dibeli dengan harga murah buatan China.Sebab telah ditemui ulat hidup ada kat dalam tu..
APA ITU TUALA WANITA??
TUALA WANITA diperbuat daripada kapas, dengan jejalur atau pelekat dibawahnya agar ia boleh dipakai terus dengan melekatnya pada seluar dalam. Ketebalannya berbeza. Ada yang bersayap untuk melindungi seluar dalam kamu dari kebocoran sisi. Ada juga yang lebih panjang untuk memberikan perlindungan ekstra di belakang agar tidak bocor.
Ketebalan
Tuala wanita maxi mempunyai ketebalan yang sesuai untuk aliran banyak. Untuk sesetengah orang, mereka mungkin lebih sukakan tuala wanita nipis dengan daya serapan yang bagus untuk aliran banyak. Mungkin tuala wanita yang nipis buat mereka rasa lebih selesa. Pilihlah tuala wanita yang sesuai dengan kamu.
Sayap atau tanpa sayap
Tuala wanita bersayap boleh menghalang kebocoran berlaku pada seluar dalam. Semasa hari aliran banyak atau ketika kamu sedang merancang aktiviti luar, gunakanlah tuala wanita bersayap.
Apabila membeli tuala wanita, kamu boleh pelbagaikan jenisnya. Jadi dapatlah kamu tukar jenis tuala wanita mengikut aliran period, tempoh period dan jenis aktiviti yang kamu lakukan.
Bahan lapisan luar
Mengikut jenis lapisan luarnya. Di pasaran, tuala wanita yang dijual boleh didapati sama ada dengan lapisan luar kapas ataupun jejaring. Ada gadis yang lebih sukakan kelembutan dan keselesaan yang diperolehi daripada lapisan kapas manakala ada yang sukakan perasaan kering yang dapat dinikmati daripada lapisan luar jejaring. Pilihan terletak di tangan kamu!

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check