Justin Bieber Diramas Punggung Dan Dicabul Model PlayboyPrevious Article
Next Article
Breaking News

Latest Hot

Tips Pikat Lelaki Pada Pandangan Pertemuan Pertama

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

PANDANGAN pertama menjadi titik penting bagi melanjutkan hubungan dengan seseorang. Oleh sebab itu, menciptakan kesan yang menarik di fasa awal menjadi pekerjaan paling penting yang perlu dilakukan.

Menambat lelaki dalam kiraan minit di awal dating? Perkara ini sangatlah mudah dilakukan. Anda hanya perlu menciptakan kesan pada detik-detik awal pertemuan. Kesan ini sangat penting diciptakan kerana menjadi titik awal terbukanya peluang untuk meneruskan hubungan Anda.

Lantas, cara yang boleh dilakukan untuk memenangi hati lelaki idaman? Forbes memberikan ulasannya untuk Anda.

Tetapkan niat

Perkara terpenting untuk dilakukan iaitu berikan kesan yang baik untuk melancarkan tujuan Anda. Perkara ini sangat penting sebelum melalui program yang dirancang. Ketika Anda hendak berjalan-jalan, fikirkan tentang rancangan yang akan ditemui dengan orang tersebut dan jenis perbualan apa yang akan dibincangkan. Cara ini penting dirancang dari awal agar Anda boleh fokus ketika bertemu dengannya.

Pilih pakaian terbaik

Pakaian menjadi point penting untuk mengambil hati seseorang. Selain pakaian, Anda juga perlu memikirkan perhiasan pelengkap penampilan Anda, contohnya pakaian, make up, perhiasan, jam tangan, dan kasut. Semua perhiasan ini penting dipertimbangkan untuk menciptakan kesan awal yang baik.

Perhatikan bahasa tubuh

Bahasa tubuh menjadi bahagian penting dalam menciptakan kesan pertama pada seseorang. Semua kesan tentu bermula dari bagaimana postur tubuh Anda membawa diri di hadapannya. Bahasa tubuh yang menarik akan mendorong kepercayaan diri Anda di hadapannya. Oleh sebab itu, perhatikan saat Anda mengarahkan kaki, mengatur posisi bahu, dan cara Anda berjabat tangan.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check