Sedapnya Belalang Goreng (14 Gambar)Previous Article
Ibu Sanggup Berlakon Lucåh Dengan Anak (7 gambar)Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Senarai 7 VPN Servis Percuma Sepenuhnya

Article   2 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Nah ini dia yang kebanyakan di cari.. VPN servis Percuma, Apakah betul percuma. Jawapan nya YA. Untuk artikel kali ini saya ingin berkongsi denga pembaca semua iaitu 7 senarai laman web yang memberikan khidmat  VPN servis percuma  ..teruskan pembacaan anda
Nah ..search saja di google untuk mengetahui lebih dalam mengenai VPN. VPN atau nama penuh nya Virtual Private Network. Fungsi nya adalah untuk menghubungkan mesin anda ke Virtual Network ia akan menyembunyikan IP address anda di server umum. Tidak merekod browsing history bermaksud anda melayari internet sebagai anonymous user. Dan yang lebih penting lagi VPN memboleh kan kita untuk by pass quota.
Dibawah ini saya berkongsi dengan anda semua iaitu 7 senarai senarai laman web yang memberikan VPN servis Percuma

1.    ProXPN
Merupakan VPN servis percuma yang direka khusus untuk window dan mac computer.Pro XPN juga sesuai untuk penggunaan iphone dan mobile phone yang support penggunaan VPN.
2.    GPASS
GPASS menyediakan percuma VPN. Servis ini amat popular di Negara China. Gpass Cuma sesuai untu widow sahaja. Tidak memerlukan Sign Up/Register.
3.    CyberGhost
Menawar kan 1GB encypted traffic sebulan untuk pakej percuma. Juga di reka hanya untuk window sahaja. Untuk menggunakan Servis VPN percuma ini anda perlu mendaftar terlebih dahulu. Amat sesuai untuk surfing internet.
4.    AnchorFree Hotspot Shield
Menawarkan servis percuma untuk Window, Mac, dan Iphone. Hotspot Shield menyediakan servis “unlimited bandwith”
5.    Its Hidden
Berfungsi sebagai safeguard untuk filesharer. Menawarkan Servis VPN percuma yang standing dengan yang berbayar.utuk menggunakan VPN Its Hidden ini anda perlu mendaftar terlebihi dahulu. Sesuai untuk kebanyakan operating system.
6.    Security Kiss
Pakej percuma yang menawarkan 300MB data transfer sehari. SecurityKiss software hanya sesuai untuk Window sahaja.
7.    Best Free VPN Service
Best Free VPN Service  bertindak menukar password  setiap 12 to 24 jam membantu memberikan yang terbaik kepada  penggunanya. Malang nya Best Free VPN ini hanya menetapkan 512kbs download dan 256kbs untuk upload. Perkhidmatan ini tidak membenarkan pengunaan Bit torrent.
Sekarang tinggal anda sahaja untuk memilih mana satu senarai VPN servis Percuma yang ingin anda gunakan. Kerana bagi saya tidak semua perkhidmatan Percuma ini tidak baik dan bukan bermakna semua yang berbayar itu adalah yang terbaik.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   2 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check