Jom Lihat Siapa Mereka Sebelum Jadi Artis Previous Article
Menyelamatkan Lebah Yang Terlibat Dalam KemalanganNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Gambar Kucing Sengaja Dipaku Pada Kepala

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Gambar Kucing Sengaja Dipaku Pada Kepala

xlupa1
Gambar Kucing Sengaja Dipaku Pada Kepala : KEPALA seekor kucing ditusuk paku (bulatan) di Bandar Sioux, Amerika Syarikat.GAMBAR KECIL X-ray menunjukkan paku yang tertusuk kepala seekor kucing.

BANDAR SIOUX, Amerika Syarikat (AS) – Seekor kucing masih hidup walaupun kepalanya ditusuk dengan paku di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

xlupa2

Kucing yang tertusuk paku di kepalanya itu merayau-rayau semasa ia ditemui oleh anggota-anggota sebuah agensi kawalan haiwan selepas mereka mendapat maklumat mengenainya baru-baru ini.

“Saya tidak pernah melihat situasi itu seperti ini terutamanya apabila kucing tersebut masih hidup,” kata seorang anggota sebuah agensi kawalan haiwan, Cindy Rarrat.

Dia berkata, paku itu mungkin ditembak dengan pistol paku oleh seorang individu.

xlupa4

Namun, seorang doktor berjaya menarik keluar paku sepanjang 7.62 sentimeter itu di sebuah klinik haiwan pada Jumaat lalu.

Pemilik kucing itu sedang dicari. – Agensi

xlupa3
Info Kucing

1 – Kucing biasanya memiliki berat badan antara dua,lima hingga tujuh kilogram dan jarang melebihi 10 kilogram,kecuali diberi makan berlebihan sehingga boleh mencapai berat badan 23 kilogram.

2 – Semua kucing disahkan berjalan berjinjit.

3 – Kucing sakit boleh dikenal pasti suka membawa diri dan enggan makan.

4 – Jika salah seekor kucing makan,pasti seekor lagi kucing akan menunggu giliran. Keadaan ini boleh mengelakkan kucing lain datang merampas makanan.

5 – Perhatikan kucing semasa minum susu di piring,tiada setitis air susu jatuh dari lidahnya. Kucing tidak suka membazir.

6 – Kucing rumah boleh tidur sehingga 14 jam sehari.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check