Bunga Artistik Yang Buat Anda Ternganga MulutPrevious Article
15 Gambar Tak Senonoh Untuk Di LihatNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Cara Senang Hack Facebook Guna Firefox

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Sila ambil perhatian jika korang berkongsi menggunakan laptop atau pc.

Entry ni sebenarnya lebih kepada soal keselamatan ketika menggunakan browser Mozilla Firefox.

Perasan tak dengan dialog box di bawah ni?


Ya, Firefox akan bagi pilihan untuk korang sama ada nak remember password atau tak. Sesetengah orang beranggapan benda ni bagus dan sebenarnya ia adalah BAHAYA walaupun korang simpan menggunakan Master Password sekali pun.

Aku akan tunjukkan bagaimana nak tengok password yang telah disimpan tu.

1. Biasanya, setiap kali kita nak login website yang kita dah remember password akan keluar paparan macam kat bawah ni. Contohnya Facebook.


2. Right Click dalam kotak password nak pilih Inspected Element (Q).


3. Akan keluar paparan macam kat bawah ni

4. Cari perkataan ni

5. Double click dekat password


6. Tukarkan menjadi text dan tekan enter. Hasilnya macam ni.


Nampak tak? Korang boleh je simpan password tu jika korang sorang je pakai laptop tu, maksudnya tak berkongsi dengan orang.

Sebagai peringatan, jangan guna tutorial ni untuk mengodam akaun orang lain, aku just nak buktikan yang menggunakan Master Password untuk simpan semua password tu masih tak selamat.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check