Hantu Rambut Panjang AsramaPrevious Article
Kisah Seram Mati Hidup Semula (part1)Next Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

5 Cara Berkesan Hilangkan Mengantuk

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

5 Cara Berkesan Hilangkan Mengantuk
1. BASUH MUKA
Cara nie paling berkesan. Boleh menyegarkan mata dan minda anda. Alang-alang dah basuh muka tue. Ambil wuduk dan solatlah. Solat pun merupakan satu senaman jugak.

2. DUDUK DIKAWASAN BERCAHAYA
Apabila tersangat mengatuk, anda pergi lah duduk ditempat yang mempunyai cahaya yang terang. Duduk tepi tingkap ke, bawah lampu ke … biar besar sikit biji mata anda. heheh

3. MEMANDANG WARNA HIJAU
Warna hijau nie boleh mendamaikan mata. Sebab tue kalau boleh buat wallpaper pc tema HIJAU. Hijau juga boleh menghilangkan stress.

4. WANGIAN AROMATERAPI
Wangian aromaterapi juga dapat mengurangkan rasa mengantuk anda. bauan yang segar dipercayai dapat meransang deria bau sekaligus mengurangkan rasa mengatuk anda. Jadi pilih lah bauan yang segar. Jika tiada wangian aromaterapi,minyak cap kapak pun boleh.

5. SENAMAN RINGAN
Menggerakkan anggota tubuh badan anda macam kaki dan tangan. Ikutlah cara senaman dibawah nie. kompom hilang mengantuk.

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check