Breaking News
  • Anwar Saman Muhammad Azri RM100 Juta KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap pemblog Papa Gomo berhubung penyiaran perkataan dan beberapa keping gambar 'intim' yang mengaitkan [...]
  • Blogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh AnwarBlogger Papa Gomo Disaman RM100 Juta Oleh Anwar Kalau nak DSAI saman GOMO satu persatu sampai ke penhujung nyawa pun tak habis. Terlalu banyak artikel fitnah dalam blog GOMO. Ehh jap, [...]
  • Terkini, Membeli-Belah Di Tesco Hanya Dari RumahSebelum ini, kami pernah berkongsi akan mengenai pihak Tesco Malaysia yang akan membolehkan pengguna membeli-belah pelbagai barangan runcit dan harian mereka terus melalui web. Kini nampaknya perkhidmatan tersebut telah pun [...]

Latest Hot

Iklan Sini

Iklan Sini
Blog  www.xlupa.com lahir pada 15 january 2012.Kami Sangat Serius Dalam Kerja.Buktinya blog ini menerima pageviews yang setinggi 1.8juta sebulan dan ranking alexa terus memihak pada kami setiap 2 minggu.

Kami disini ada 2 admin untuk update  sejam sekali selama 24 jam.Update entri setiap 24 jam  membuatkan pengiklan tidak rugi kerana trafik sentiasa bergerak  masuk.Kami juga automatik memberi pautan pada twitter dan beratus ribu pengguna facebook yang berhubung dengan kami.

blog-terbaik-malaysia

WWW.X LUPA DOT COM – Top 14 Best Blogger Alexa Rank in Malaysia 

Blog ini juga top 14 antara ribuan blogger lain di Malaysia dalam masa setahun.Lihat Sini

 

Kami juga sebarkan blog ke beribu-ribu pengguna facebook dan twitter.

Blog ini menggunakan hosting  berbayar serta vps RM300 sebulan dan tidak menumpang hosting blogspot seperti blogger yang lain.Jadi selepas beriklan dengan kami anda tak perlu risau pelaburan anda akan hangus kerana blog telah di delete hosting percuma seperti blogspot.

Blog Ini ramai pengiklan kerana mereka ada sales.Ramai pengiklan terus menyambung  tempoh iklan kerana mereka ada jualan dari blog ini.Ini kerana Pelawat yang datang 90%  adalah original dari google,bukan dari teknik penipuan trafik seperti sesetengah blogger lain.

Blog ini di lihat lebih 1.8 Juta orang setiap bulan.Dan akan terus meningkat kerana teknik seo kami diperbaiki setiap masa.Secara tak langsung peluang keuntungan bisnes anda lebih tinggi.
Dibawah ini di sertakan screen shot statistik dari http://www.google.com/analytics/
Bulan Febuari 2013
 
 
 

 

Bulan Januari 2013



Rank Alexa

alexa-xlupa

 


Compare dengan blogger terkenal yang dah buat blog bertahun-tahun..mengikut Alexa..bawah ni
PageViews
Masa yang diluangkan sangat lama bererti peluang untuk lihat iklan dan klik anda sangat tinggi
Untuk pengetahuan korang ..blog ini juga telah diberi kepercayaan oleh penaja terkenal iaitu Samsung untuk membuat entri mengenai produknya.Berapa bayaran Samsung dan bukti screenshot yang diberi sekiranya diminta oleh pengiklan yang serius sahaja.TQ
Segala pertanyaan boleh emel di :   [email protected] atau terus inbox ke facebook xlupa.com




Name:
Email Address:
Pertanyaan Iklan


This contact form was created by Freedback.

 
BONUS UNTUK PENGIKLAN
1.Sebagai bonus,kami akan terbitkan advertorial post secara percuma untuk sekali diwaktu puncak.Karangan dan gambar hendaklah dibuat sendiri.Entri ini kami akan simpan sebagai post dalam blog tanpa dipadamkan sebaris dengan pengiklan lain.Tiada tarikh tamat untuk tawaran advertorial post ini.
Tawaran ini sah untuk semua kategori iklan kecuali  iklan teks.

 

2.Kami berikan kebebasan untuk pengiklan menukar banner dan url  bila-bila masa yang dikehendaki.
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check