Makhuk Pelik Yang Menggemparkan KoreaPrevious Article
Hukum Tengok Video Lucah Untuk Elak ZinaNext Article
Breaking News

Latest Hot

Zed Zaidi Kecam RM2 Juta Untuk K-Pop

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Presiden Seniman, Zed Zaidi yang juga ahli Umno mempertikaikan kedatangan K-Pop melalui Twitter. Pertamanya dia mempertikaikan K-Pop diberi promosi secara berlebihan. Juga Zed Zaidi mempertikaikan tentang bayaran yang diterima artis K-Pop melebihi artis tempatan yang mana jumlahnya melebihi RM2 juta.

Zed Zaidi Presiden Seniman hanya mempertikaikan tentang bayaran dan promosi. Berkenaan tak sopan dan seksi menjolok mata yang dibawa langsung tak dipertikaikannya. Ini kerana Zed Zaidi tak ambil kisah sangat tentang itu.

Peminat Umno, Mufti Perak juga mempertikaikan kedatangan K-Pop, katanya program belia tidak seharusnya dicemari dengan pemilihan artis luar negara yang kurang sopan dari segi aksi dan pemakaian. Takkan ahli Umno pun nak sanggah lagi tentang tak bagusnya kedatangan artis tersebut.

Menteri Kementerian Belia dan Sukan yang membawa artis berkenaan, Datuk Shabery Cheek hanya minta maaf dan katanya tak salah kalau dibayar mahal kerana ia ditaja. Kita ingin bertanya juga, kenapa penaja sanggup menaja jutaan jumlahnya.

Jadi Zed Zaidi kenalah tanya Shabery Cheek kenapa artis K-Pop dibayar mahal. Mungkin jawapan Shabery :aksi, goyang, peha, dedah, bontot, lebih syok, lebih menaikkan syahwat Saberi dan ahli Umno dari artis tempatan…
sumber
. “xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ”

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check