Will Smith Larang Anak Bercinta Hingga Umur 40 ThnPrevious Article
Video Kepala Budak Tergantung Di Tingkat 4Next Article
Breaking News
  • 10 Singki Bentuk Moden Tapi Pelik1. Splash Sink Pada sesapa yang tengah nak tukar singki baru.Elok la usha-usha sinki pelik kat sini.2. Poor Little Fish Sink3. Waterfall Sink4. Sperm Shaped Sink5. Martini Sink6. Crevasse Prep Sink7. [...]
  • Gambar Ular Sawa Kuning Jadi Teman Serumah Sapa sanggup bela haiwan yang ngeri bagi kebannyakkan kat rumah ? Ular sawa ni juga dibela oleh blogger wanita Malaysia bawah ni.Kalau korang berminat tengok dia dan ular boleh masuk SINI Gambar [...]
  • Gambar Megan Fox Kantoi Meraba PakweFoto-Foto Megan Fox Meraba-Raba "Anu" PakweFoto-Foto Megan Fox Meraba-Raba "Anu" Pakwe [...]

Latest Hot

Waris Dari Kekasih Ku Seru Khabir Bhatia Lebih Seram

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

PETALING JAYA: Pengarah terkenal, Kabir Bhatia mengakui sukar untuk menghasilkan drama bersiri Waris iaitu sambungan kepada drama arahannya sebelum ini iaitu Kekasih Ku Seru.

Kabir berkata, dia perlu mengambil kira pelbagai aspek supaya perjalanan cerita daripada musim pertama tidak lari dalam karya terbaru ini supaya penonton boleh mengaitkan kejadian yang berlaku semasa musim terdahulu.

“Ini adalah sekuel dan untuk menghasilkan satu kisah sambungan daripada sebelumnya bukan mudah dan saya sedar penonton mengharapkan yang terbaik.

“Atas dasar itu juga kita amat menitikberatkan jalan ceritanya supaya penonton tidak berasa ‘asing’ ketika menonton sambungan Kekasih Ku Seru ini,” ujarnya ketika ditemui semasa pelancaran drama bersiri berkenaan.

Waris terbitan produksi Filmscape Sdn Bhd ini bakal menemui penonton bermula 14 Jun, pukul 10 malam menerusi slot Seram di TV3.

Kabir Bhatia akui sukar hasilkan Waris.


Masih mengekalkan barisan pelakon sama seperti Datin Umie Aida sebagai Mas Suri, Emelda Rosmila (Marisa), Fizz Fairuz (Rashad), Hairi Othman (Waris) dan Tengku Sariza atau Kuza (Mas Ayu).

Dalam pada itu, menjelaskan penukaran tajuk drama berkenaan, Kabir berkata ia adalah dibuat setelah berbincang dengan pihak stesen TV3 dan penulis skripnya iaitu Mira Mustafa, Tommy CT Loh dan Nik Naemah sejajar dengan kandungan cerita yang menfokuskan kepada waris-waris daripada siri sebelum ini.

Kabir berkata, dia yakin ia tidak akan mengelirukan penonton kerana pada episod pertama Waris turut diselitkan beberapa babak penting daripada Kekasih Ku Seru sebagai memperingati apa yang terjadi.

Barisan pelakon drama bersiri Waris.

“Jika ada yang mengikuti Kekasih Ku Seru pasti akan mengingati bahawa cerita itu tergantung di akhirnya dan ia sambungan itu dibawa ke sekual terbaru ini,” ujarnya.

Tambah Khabir, dia mengambil masa selama dua bulan untuk menyiapkan drama tersebut dengan menitikberatkan kisah pewarisan saka yang pasti akan menarik perhatian penonton.

Waris mengisahkan Marisa dan Rashad yang kehilangan anak kembar perempuan mereka dan memberi sepenuh perhatian kepada anak lelaki, Amar. Bagaimanapun, ketika bercuti di Terengganu, Amar yang menghilangkan diri ditemui diserang penyakit sawan tiba-tiba dan keadaannya membimbangkan Marisa.

Sebaik pulih, Marisa membawa Amar bertemu dengan ibunya, Mas Suri. Ternyata, apa yang dirisaukan Mas Suri selama ini menjadi kenyataan apabila sikap Amar yang ceria, sudah berubah menjadi murung dan cepat marah. Apakah itu menandakan saka Waris sudah bangkit semula dan menghantui mereka?

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check