Lagi Aksi Jijik Diupload Ke FacebookPrevious Article
Najib Suspek Pembunuhan Altantuya Di Akhbar AustraliaNext Article
Breaking News

Latest Hot

TV3 Bagi Aizat Menang Kerana Nak Tutup Malu-Zed Zaidi

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Kontroversi kemenangan lagu Terukir di Bintang nyanyian Aizat di Anugerah Juara Lagu 27 (AJL27) semakin menjadi jadi tatkala Zed Zaidi meluahkan rasa geramnya di laman twitter berkenaan isu Uji Rashid disingkir di saat akhir.

Dia menyuarakan pendapat dan mendesak pihak penganjuran TV3 memohon maaf secara terbuka kepada artis veteran Uji Rashid berkenaan dengan isu penukaran penyanyi itu disaat akhir.

“Kesian saya tengok Uji yang sudah pun membuat persediaan awal seperti menempah baju, datang rehearsal dan membeli ubat semata-mata untuk jayakan persembahan tersebut”

“Saya difahamkan sendiri pada mulanya dia menolak pelawaan Yuna untuk menyanyikan lagu tersebut namun disebabkan rasa kasihan kerana Yuna sendiri memberitahu dia amat menyanjungi bakatnya dia lakukan juga”

Ujar Zed Zaidi selaku Presiden Seniman yang begitu tegas menjalankan tugas, dia memberitahu Rotikaya bahawa kemenangan Aizat setelah kontroversi lagu Yuna itu mungkin untuk menutup malu mereka setelah dikecam pelbagai pihak.

“Pada saya ini bukan salah pihak pengurusan Yuna mahupun pihak teknikal seperti Ramli MS kerana pada saya kuasa untuk membuang dan menukar semuanya terletak di tangan pihak stesen TV3″

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check