Perompak Cantik Yang Bodoh Upload YouTube Hasil RompakkanPrevious Article
Julia Perez Hina Drama TV MalaysiaNext Article
Breaking News

Latest Hot

Shah Rukh Khan Naik Jet Peribadi Ke Malaysia

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Pelakon Bollywood, Datuk Shah Rukh Khan dikhabarkan akan menaiki jet peribadi miliknya untuk meraikan sambutan ulangtahun kelahiran Tun Mahathir Mohamad yang ke-87 di ibu negara, pada tidak lama lagi.

Pihak penganjur berasa amat berbesar hati kerana Shah Rukh Khan telah bersetuju untuk bertandang ke negara ini buat sekian kalinya.

Menurut Murai.com, Shah Rukh Khan dikhabarkan bakal membawa sekurang-kurangnya lapan pengiring dan akan menghabiskan masa bersama-sama Tun M sebelum berangkat pulang ke negaranya pada hari yang sama.

Sehubungan itu, tiada sidang media dan sesi temuramah eksklusif bersama aktor popular global berkenaan diadakan kerana tujuan kehadirannya di sini semata-mata bagi meraikan ulang tahun Tun M.

Sementara itu, majlis ulang tahun Tun M bakal diadakan di hotel terkemuka ibu kota yang akan dihadiri oleh kira-kira 200 orang tetamu termasuk beberapa selebriti.

Antaranya, dua watak utama yang memegang peranan sebagai Tun M dan Tun Dr Siti Hasmah dalam ‘Teater Tribute to Tun Siti Hasmah’ iaitu Esma Daniel dan Eja.

Malah, barisan penyanyi tersohor negara termasuk penyanyi pujaan Tun M sendiri iaitu Datuk Yusni Hamid dijangka turut hadir.

Majlis akan dibuat secara tertutup dan hanya tetamu yang diundang saja dialu-alukan ke majlis berkenan bagi melancarkan perjalanan majlis.@mynewshub

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check