Lana Nordin Kini Digelar Hantu Kopek Malaysia (11 Gambar)Previous Article
Kejutan Kajian 90% Negara Dunia Pernah Dijajah BritishNext Article
Breaking News
  • Budak Mati Lintah Masuk Dalam DuburJELI: Sukar dipercayai, namun, itu hakikatnya apabila seekor lintah memasuki dubur seorang kanak-kanak berusia 10 tahun ketika mandi di sungai berdekatan rumahnya dipercayai menjadi punca dia meninggal dunia di hospital, [...]
  • Cara Untuk Merasakan Kehadiran AllahKita sentiasa dapat merasakan diri sebagai anak kepada seorang ibu bukan? Sekiranya kita mempunyai suami/isteri, kita sentiasa merasakan suami kepada seorang isteri atau isteri kepada seorang suami. Perasaan ini tidak [...]
  • Artis Jelita Dan Seksi India 2010 AnushkaTrishaShreyaAsinThamannaNamithaShruthi HaasanHansika MotwaniGenelia. "xlupa untuk Share Kat Facebook juga yea,TQ" [...]

Latest Hot

Sebab Kavita Shidu Bertudung

Article   0 Comments
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

“Busana muslimah sungguh selesa dan amat senang untuk digayakan. Misalnya turban yang saya pakai ini, sangat mudah digunakan dan sangat selesa serta tidak perlu bersusah payah untuk memikirkan gaya rambut.”

Menurut Kavita, minatnya dalam bidang ini tercetus sejak tiga tahun lalu dan ini kali pertama dia menyertai pertunjukan fesyen sedemikan.

Bertempat di JW Marriot sempena Majlis Gala Amal Prihatin bersama Islamic Fashion Festival, Kavita Sidhu dilihat memakai tudung litup dan berpakaian lengkap muslimah sepanjang majlis berlansung.

Kavita Sidhu yang ditemui selepas tamat majlis berkata, “Saya bertudung pada malam ini bagi menghormati majlis dan mengikut cara berpakaian muslimah supaya tidak kelihatan pelik daripada tetamu lain yang hadir selain menunjukkan sokongan saya kepada Islamic Fashion Festival.”

 
Kavita juga selaku salah seorang pereka busana muslimah pada majlis itu berkongsi pendapat mengenai pemakaian busana muslimah yang disifatkan amat selesa.

“Saya bangga kerana setiap rekaan yang ditonjolkan dapat disiapkan dalam masa 3 minggu, jika diambil kira, ini merupakan pengalaman pertama saya menyertai fesyen muslimah.”
source

Comments

Tak Lupa Komen

Article   0 Comments
Banner
Banner
Banner
Banner
Advertise Text Here[RM20]

Rahsia Besarkan Zakar DENGAN Mudah Klik Sini 

Rahsia Awek Muda dan Kekal Cantik Klik Sini 

Petua Tahan Lama Jimak Di Ranjang Klik Sini 

Cara Nak Henan Awek DENGAN Senang Klik Sini 

Cara jemput rezeki 3 angka kurang dari sejam. Macam x percaya jom tengokKlik Sini 
ping your blog, website, or rss feed for free my ping in totalping.com Page Rank Check